Snažne žene će radije ostati same, nego da gube vrijeme sa kretenima

Nećemo se prenemagati, veze mogu biti zanimljive i nevjerovatne.Međutim, često su i gubitak vremena.Možete li izbrojati sve veze u vašem životu koje nisu uspjele? Sigurna sam da su se mnoge od njih završile zbog kretena. Onog koji vas nije zvao ili vas je prestao poštovati.

Istina je : Vama to nije potrebno!

Ne trebate čekati nekoga da vas pozove ili da pitate nekog za poštovanje.Ne trebate osobu koja će vas lagati ili osobu koja želi da vas promijeni.Znam, on je zgodan i privlačan i znate da niko nije savršen. Ili bi mu možda trebale dati još jednu šansu.On će se promijeniti, kažete si.Ali stvarnost je : Vjerovatno neće!Svi imaju mane, ali varanje i laganje su izbori.Izbori svjesno napravljeni.Vama ne treba to.

Svako ima mane, ali varanje i laganje su izbori.Izbori koji su svjesno napravljeni.Vama to ne treba.

Iz mog iskustva, čini se kao da je većina slobodnih zgodnih mušaraca kreteni.Zato sam odlučila da ne rizikujem i da ostanem slobodna dok ne budem sigurna da sam pronašla sjajnog momka.I iskreno, uživam biti slobodna.

Super je raditi šta god poželite svakog dana.Niko me ne osuđuje kada provodim sate uređivajući moje nokte ili ostajem kući tokom vikenda samo da gledam filmove.

I druga stvar – Ne nedostaje mi muškarac u životu.

Shvatila sam da traženje pravog momka nije toliko važno kao što se ranije činilo.Sada znam da biti sama ne znači biti usamljena.Možete se osjećati usamlljeno čak i kada ste u vezi.

Ništa me sada ne može zaustaviti.Nakon mnogo iskustva sa kretenima, ni jedan muškarac me ne može napraviti budalom i navesti da idem tim putem opet.Znam da su svi zanimljivi na početku, ali to ne dokazuje da su dobri momci.

nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena