SRCE je SIMBOL LJUBAVI koja uskoro DOLAZI i vraćanja BIVŠE LJUBAVI. Izaberite jedno SRCE i saznajte šta Vas očekuje!

SRCE je SIMBOL LJUBAVI koja uskoro DOLAZI i vraćanja BIVŠE LJUBAVI. Izaberite jedno SRCE i saznajte šta Vas očekuje!

SRCE je SIMBOL LJUBAVI koja uskoro DOLAZI i vraćanja BIVŠE LJUBAVI. Izaberite jedno SRCE i saznajte šta Vas očekuje! Na slicu su prikazana tri različita srculenceta, koja donose različite stvari. Na Vama je da odabarete jedno srce koje Vas najviše privlači. Zapamtite da jedno SRCE je SIMBOL LJUBAVI, a druga dva donose drugačiju sudbinu. U nastavku teksta saznajte njihova značenja.


  • SRCE 1

Ukoliko ste izabrali ovo srce, ono je znak da ste osoba koja uživa u ljubavi. Volite da se mazite, i budete zaljubljeni. To u Vama budi najljepše emocije, i tada ste najmirniji. Kada se jednom zaljubite Vi u toj osobi vidite nešto posebno, što možda i nije. Zato vrlo često patite i budete povrijeđeni od strane te osobe za koju ste mislili drugačije. Ali Vaše srce je snažno, i umije da izdrži mnogo više od ljubavne boli.


Vaša sudbinska ljubav nije ona koju ćete tek upoznati, već iz Vaše prošlosti. Stvar je u tome da nekada prosto nije suđeno u određeno vrijeme da se dese određene stvari. Ali za sudbinu uvijek mora doći pravo vrijeme. Pa tako da za Vas i Vašu bivšu ljubav tek dolazi vrijeme u kome ćete uživati. Prepustite se osjećajima i ne preispitujte se previše da li radite ispravnu stvar ili ne. Tako Vam prolaze šanse.


  • SRCE 2

Vi ste osoba puna sebe, ponosa i inata. Zbog te Vaše karakteristike dosta puta ste propuštali šansu da budete sretni u ljubavi. Nikada niste sebi dozvolili da popustite Vašem srcu naspram razumu. Jer uvijek je bio razum i činjenice ti koji će pobijediti. A srce je moralo ćutati i čekati svojih 5 minuta. Previše ste možda puta bili povrijeđeni a to sve svaljujete na srce. Ali nije ono krivo zbog toga.


Ljudi prosto moraju proćii neke stvari kako bi naučili. Zato Vam sudbina šalje novu i divnu šansu za ljubav. Ovog puta ćete morati poslušati svoje emocije koje srce govori. Jer ako i ovu šansu ispustite, bojimo se da ćete ostati još dugo sami. Nemojte to sebi raditi, takvo okrutno mučenje. Jedina i prava sreća može doći samo ako udovoljite svome srcu. Samo tada sreća je iskrena i divna.


  • SRCE 3

Vi ste osoba opuštena i puna razumjevanja za svijet oko sebe. Prošli ste mnoga iskušenja u životu i to Vas je napravilo mnogo mudrijom osobom. Zato sada sve gledate drugačije iz svog posebnog ugla. Spremni ste mnogima da pomognete šta god da je u pitanju. Ali prosto ne dozvoljavate nikome da Vam uskrati mir koji imate u duši. Mnogo toga se moralo desiti i prebroditi da bi ste ga sad tek tako ispustili.


Zato, Vaša ljubavna sudbina je nešto posebno što Vas očekuje. Ovo je za Vas poseban rizik koji ćete vrlo rado prihvatiti. Jer osoba koja dolazi u Vaš život biće posebna. Među vama će se desiti ljubav kosmičkih razmjera. Ali ona će se brzo zaljubiti u Vas i predložiće Vam zajednički život ili čak brak. A Vi ćete, ukoliko stvarno to želite, i da prihvatite. Stvarno je došlo vrijeme da i Vi napokon budete sretni i sa osobom koja Vas voli i zaslužuje Vau ljubav.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena