SRCE koje izaberete otkriće TAJNE VAŠE LJUBAVNE SUDBINE

SRCE koje izaberete otkriće TAJNE VAŠE LJUBAVNE SUDBINE

SRCE koje izaberete u nastavku teksta će Vam precizno predvidjeti kakva ljubavna sudbina Vas očekuje. Samo jedno od njih ne nosi baš lijepe vijesti. Zato okušajte svoju sreću i pripremite se za veliko saznanje. Ukoliko izaberete ono što donosi lošu sreću, nemojte se previše razočarati.

Ovo je samo predviđanje za skoriju budućnost. Uostalom, sve se može popraviti…ništa nije kraj i sigurno ako se potrudite promijeniti.

ZIMSKA OPREMA donosi poruke od ANĐELA za Vas – Izaberite nešto sa SLIKE i saznajte šta Vam PORUČUJU ANĐELI


A sada, pošto ste izabrali srce koje Vam se najviše dopada, da počnemo…

SRCE #1

SRCE koje izaberete, a u vašem slučaju je to pod brojem jedan. Izborom ovog srceta, jako je važno da ostanete pozitivni. Baš zato što Vaša ljubavna sudbina ne predviđa neku ljubav tokom ovog mjeseca. I dalje ćete se osjećati usamljeno u određenim trenucima. Ali nećete gubiti svoju pozitivnu energiju.

Gurajte punom parom naprijed, jer kada prođu ova teška vremena doći će svjetlija. Sa Vama je problem što ste previše povučeni i ne privlačite ljude oko sebe. Zbog toga je potrebno da se malo više opustite i dozvolite ljudima da Vam se približe.

LABUD donosi LIJEPE VIJESTI – Izaberite NAJLJEPŠEG i saznajte šta možete DIVNO OČEKIVATI uskoro!

Samo tako ćete uspjeti ponovo biti zadovoljni i moći postići sve što ste planirali. Ne odustajte od svojih snova i sebe. Jer kada volite sebe onda će i drugi Vas zavoljeti. Samopouzdanje je velika privlačnost za suprotni pol.


SRCE #2

SRCE koje izaberete, a u vašem slučaju je to pod brojem dva. Ukoliko ste izabrali ovog lopova koji krade srce, u ljubavi ste jako pohlepni. Želite svog partnera samo za sebe i ne dozvoljavate da ga iko drugi i dotakne, niti razgovara. Plašite se da bi Vaš partner mogao da se zaljubi u drugu osobu i Vas ostavi.

A to je Vaš najveći strah ikada. Trebalo bi malo da popustite, jer sa tim vezivanjem možete samo da ga izgubite. Neka i on malo diše. Niko nikada nijednu prevaru nije mogao spriječiti na taj način. Jednostavno ako vam ne ide, to se mora desiti kad-tad.

IZABERITE NALJEPŠU HALJINU i saznajte kako Vas Vaš MUŠKARAC VIDI, kao PRINCEZU ili NEBITNU ŽENU!

Zbog toga imate neopravdan stah. Taj strah dolazi isključivo od nedostatka samopouzdanja. Morate malo više da volite sebe i brinete o sebi, kako bi više voljeli takvi kakvi ste. Samo Vi možete tako posebno da volite sebe i niko drugi.

Kada počnete tako da se ponašate prema sebi i poklanjate sebi ljubav, i druge će privući da rade isto. Vaša ljubavna sudbina će se promijeniti tek kada naučite to.


SRCE 3#

SRCE koje izaberete, a u vašem slučaju je to pod brojem tri. Dva zaljubljena srculenceta su Vaš izbor. Definitivno će mnogi pasti na ovo dvoje medenih i zaljubljenih. Oboje su se pretvorili u srce od tolike količine ljubavi. A tako ćete i Vi sa svojim partnerom. Ukoliko ste zauzeti onda će vaša ljubav postati još jača i veća, nego ikada prije.

Provodićete zajedničke trenutke u kojima vašoj sreći neće biti kraja. Partner će biti presretan što g abaasipate tolikom ljubavlju i pažnjom, pa će Vam uzvratiti istom mjerom. Voljeće Vas i poštovati kao što niko do sada nije.

Bićete njegova posebna princeza ili kraljica, zavisi da li ste mekana dušica ili ipak malo opasni. Uglavnom, vaša ljubav će sve više cvjetati i pretvoriti se u nešto veće, možda čak i brak.

SUDBINA JE ZAPISANA u DLANOVIMA – Izaberite jednu SLIKU i saznajte šta Vas to USKORO OČEKUJE!

A za one slobodne golupčiće, dolazi period velikih promjena. Dolazi Vam prava ljubav koja bi mogla potrajati do kraja života. Očekuje Vas pedivan period u k0jem ćete uživati u ljubavi i pažnji. Romantika će biti zastupljena stalno uz Vas a Vi ćete biti na sedmom nebu.


Nadam se da ste uživali uz ovaj članak, i da se niste razočarali prognozom ljubavi. SRCE koje izaberete je reklo je mnogo o Vama i o Vašoj ljubavnoj sudbini. Nadamo se da ste ipak svi odabrali ona najsretnija srcad i da Vas očekuje mnogo ljubavi i sreće.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena