STAZE LJUBAVI I SREĆE: Izaberite jednu i otkrijte da li ćete KROZ ŽIVOT koračati SREĆNO ili USAMLJENO!

STAZE LJUBAVI I SREĆE: Izaberite jednu i otkrijte da li ćete KROZ ŽIVOT koračati SREĆNO ili USAMLJENO!

STAZE LJUBAVI I SREĆE: Izaberite jednu i otkrijte da li ćete KROZ ŽIVOT koračati SREĆNO ili USAMLJENO! Ovo je jedan jako zanimljiv tekst kroz koji možete saznati šta će Vas to voditi kroz život. Možete da izaberete sretan ili nesretan put, sve je to na Vama i Vašoj sreći. Ove STAZE LJUBAVI I SREĆE mogu da Vam ispune želju ili najveću noćnu moru. Izaberite jednu i saznajte kakva sudbina Vas očekuje…


  • STAZA 1

Ukoliko ste izabrali ovu stazu, za Vas dolazi jedan jako lijep i dug život. Imaćete mnogo zdravlja ali i sreće u svemu osim ljubavi. Za tu sreću ćete morati sami da se borite i da je ostvarite. Sve ostalo ćete dobiti na poklon, ali ljubav je nešto što Vam sudbina ne garantuje. Biće tu mnogo propuštenih prilika, neispavanih noći zbog tuge kao i slomljenog srca. Ali svaki put ćete nastavljati dalje i gurati jače.


Ljubav će Vas naučiti kako da se borite kroz život, pošto Vam je sve ostalo poklonjeno. Da ne bi postali pravi neznalac i smotanko život će Vas naučiti da on može biti lijep i ružan. Biće trenutaka kada ćete poželjeti da imate nekoga pored sebe ko Vas voli ali tu će biti samo samoća. Imaćete Vi brak i djecu, ali to neće biti ljubav o  kojoj ste uvijek maštali. Biće to čista formalnost i ispunjavanje dužnosti porodice.


  • STAZA 2

Ovo je staza koja ima najviše sreće u životu. Vi umijete da se oslanjate sami na sebe i zbog toga ste naučeni kako da dobijete što želite. To će Vam uvijek dobro doći u životu, jer se nikada ne oslanjate na sreću. Morate samo da naučite ponekad i da uživate. Da se opustite i ne razmišljate o problemima i dozvolite da mir ispuni Vašu dušu i srce. Vi ste preopterećni kako uspjeti i kako usrećiti sebe i druge.


Zbog toga nikada niste imali pošten mir u životu. Uvijek su tu za Vas dodatni problemi i zadaci koje morate rješiti. Vaš mir zato uvijek mora da bude na čekanju. Čak i kada spavate proganjaju Vas rješenja problema i sreća drugih koju želite im dati. Ali sve će Vam na kraju ipak doći u glavu i naučićete i Vi kako da uživate u svojim plodovima rada i truda. Samo nemojte da to bude prekasno.


  • STAZA 3

Vas će zavoljeti jedna predivna osoba koja će učiniti sve za Vašu sreću. Ali nažalost Vi nećete na početku voljeti tu osobu. Shvataćete je neobavezno, čisto kao nekoga ko mora biti tu za Vas. Sve dok jednom je ne izgubite i shvatite koliko je ustvari ta osoba vrijedila. Zato ćete svim silama pokušati da je vratite u Vaš život, ali to neće biti nimalo lak zadatak. Jer ste poremetili njenu vjeru u ljubav i ljude.


Zbog toga Vam dajemo prijevremeno upozorenje da ne dozvolite da do toga dođe. Ali njen odlazak ima cijenu da je zavolite. Zato je možda ipak bolje da pustite sudbinu da obavi svoje kako bi ste Vi naučili svoju lekciju. Ali biće to ipak ljubav za cijeli život kada je uspijete povratiti, a hoćete sigurno. Samo morate pokazati i dokazati toj osobi da je zaista volite i želite da bude tu pored Vas.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena