STRELAC – LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL

  • Ako ste zauzeti

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, a koji će 17.juna ući u vaš znak, gde će se zadržati duže vreme, doneće vam pojačanu vezanost za vašeg partnera. To nećete doživeti kao olakšanje jer će vaš partner delovati dominantno u vašem odnosu, pa ćete nailaziti na nesklad, a nećete imati ni ideje ni volje da se upustite u rešavanje nesuglasica.

Sredina meseca će biti najveći izazov za vašu emotivnu vezu jer ćete biti skloni nejasnom sagledavanju vašeg odnosa. Tek u drugoj polovini juna ćete skupiti dovoljno snage da odlučnim akcijama i otvorenim razgovorom sa partnerom krenete u poboljšanje vašeg odnosa. U tome ćete uspeti do kraja meseca. Potrebno vam je više strpljenja i upornosti.

Naš savet je da ne odustajete ni pod kojim uslovima i ma koliko vam se činilo da je nemoguće izaći na kraj, verujte nam, moguće je. Samo verujte u sebe, verujte u svoje mogućnosti i trud koji ulažete u to da ta veza opstane što je duže moguće.

Nikada, ali nikada nemojte odustajati od osobe na koju pomislite skoro svake sekunde i bez koje ne možete zamisliti ijedan dan da vam prođe te sa kojom ste se toliko jako vezali da je vaša razdvojena budućnost nemoguća za zamisliti, toliko da ste stvoreni jednostavno jedno za drugo i da vas svaka sitnica veže kao nekim nevidljivim lancima koji ne dozvoljavaju da odustanete tako lako jedno od drugog.

Na kraju meseca, sve će doći na svoje u svakom slučaju, samo treba da budete dovoljno strpljivi i da sačekate pravi trenutak da se sve složi na svoje mesto i vaša ljubav da  bude kao u najdivnijoj bajci, kao nekada.

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena