STRIJELAC je neko ko NIKADA NE ZAVISI od drugih…Kada nešto ZAMISLI za njega NEMA GRANICA. LJUBOMORNI mogu samo da mu ZAVIDE i ništa više!

STRIJELAC je neko ko NIKADA NE ZAVISI od drugih...Kada nešto ZAMISLI za njega NEMA GRANICA. LJUBOMORNI mogu samo da mu ZAVIDE i ništa više!

STRIJELAC je neko ko NIKADA NE ZAVISI od drugih…Kada nešto ZAMISLI za njega NEMA GRANICA. LJUBOMORNI mogu samo da mu ZAVIDE i ništa više! Za njega ne postoji ništa važnije od sreće ljudi do kojih mu je stalo, a za iste bi uništio cijeli svijet kako bi uživali.

>>RAKOVE tokom NOVEMBRA očekuje PRELIJEPA LJUBAVNA PRIČA<<

AMBICIOZAN I ISTRAJAN

Strijelac je neko ko nikada ne bi odustao kada nešto zaista želi. Za njega ne postoje dovoljno velike prepreke koje bi ga mogle zaustaviti kada nešto zacrta. U poslovnom segmentu uvijek postiže najbolje moguće rezultate i nikada ne dozvoljava da ga neko sputava.


Komunikativan je i zahvaljujući tome uvijek ostvaruje najbolje moguće saradnje sa drugima. Svoje ambicije i želje ostvaruje bez ikakvih poteškoća i sve će uraditi kako bi dobio ono što želi i što zaslužuje. Strijelac nikada ne pristaje ni na šta manje od onoga što zaslužuje u svom životu. On je zaista istrajan i neće odustati sve dok ne dobije šta želi, ma koliko to vremena i truda zahtjevalo.


POSEBAN PRIJATELJ

Strijelac je prijatelj kojeg bi svako poželio da ima u svom životu. On je neko na koga se svako može osloniti u apsolutno svakom trenutku. Ma koje doba dana ili noći da je, on će uskočiti da pomogne ukoliko je to neophodno. Zbog toga je prijatelj kojeg svako treba da ima u svom životu.


Ko god ima Strijelca u svom životu kao prijatelja, treba da bude srećniji nego ikada. On nikada neće odustati od prijatelja koji su značajni u njegovom životu jer je osoba od ogromnog povjerenja i neko na koga njegovi prijatelji uvijek mogu da računaju.


ISKREN I PUN POVJERENJA

Strijelac je osoba koja više od svega cijeli pravdu i iskrenost. U svakom odnosu sa ljudima najviše cijeni iskrenost i povjerenje sa tom osobom. Zbog toga, od njega uvijek možete da očekujete samo iskrene izjave i mnogo povjerenja kada mu nešto povjerite, neku tajno i slično.


Odličan je u poslovima u kojima komunicira sa javnošću. Nevjerovatna je osoba i neko ko nikada ne pristaje na nepravdu i laži. Spreman je da se bori do kraja kako bi istjerao pravdu na vidjelo, ma koliko to truda zahtjevalo. Odličan je kao sudija ili advokat jer se uvijek bori sa tuđa prava i iskrenost u svijetu.


STRASTVEN LJUBAVNIK

U ljubavi je prosto nevjerovatan. Za voljenu osobu bi uradio apsolutno sve kako bi ona bila ispunjena i srećna kraj njega. Pripadnici ovog horoskopskog znaka zaista cijene da kraj sebe imaju voljenu osobu koja će ih voljeti takve kakvi jesu i pružiti sve što im je neophodno. Zauzvrat su spremni pružiti jednako toliko.


Strijelac je u ljubavi romantičan, nježan i osjećajan. Za voljenu osobu bi cijeli svijet okrenuo naopačke i kada jednom zavoli, teško se odljubljuje od te osobe. Strastven i slobodnjak, teži da u životu ima osobu koja bi ga ispunila na oba polja. Stoga mu odgovara voljena osoba koja jednako voli slobodu i putovanja i koja bi pružila svu ljubav ovoga svijeta.


>>BLIZANAC i RAK – Desiće Vam se 3 DIVNE STVARI do kraja JESENI<<

USPJEŠAN

Sve što poželi, Strijelac to i dobija. Uspješan je na svakom polju stvaralaštva, bilo da je to ljubav, posao ili privatni život. Ništa mu nije važnije od toga da najprije sebe zadovolji i usreći kada mu se pruži prilika. Cijeni trenutke sa ljudima do kojih mu je stalo jer smatra da su sve materijalne stvari prolazne.


STRIJELAC je neko ko ne poznaje granice. Kada nešto zacrta, to će i dobiti. Nikada ne sumnjajte u njegove mogućnosti jer on zaista može sve što poželi i ispunjava svako od svojih obećanja koje da nekome do koga mu je stalo.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena