STRIJELAC: Kada VOLI i ŽIVOT bio DAO za VOLJENU OSOBU! Ali ako ga SLAŽETE ili IZDATE više NIKADA Vam neće biti PRIJATELJ!

STRIJELAC: Kada VOLI i ŽIVOT bio DAO za VOLJENU OSOBU! Ali ako ga SLAŽETE ili IZDATE više NIKADA Vam neće biti PRIJATELJ!

STRIJELAC: Kada VOLI i ŽIVOT bio DAO za VOLJENU OSOBU! Ali ako ga SLAŽETE ili IZDATE više NIKADA Vam neće biti PRIJATELJ! Ovo su samo kratke crte o karakteru jednog Strijelca. A za više toga, počitajte  tekst do kraja i uživajte… STRIJELAC: Kada VOLI i život daje ako treba…


#DRUŠTVEN

Ovaj znak je poznat po tome što je uvijek spreman na druženja i avanture. Uživaće razgovarati sa svima, i bićete oduševljeni koliko je on dobar prijatelj. Umije da sasluša baš svakoga i da uputi odličan savjet ako je to potrebno. Ali nije onaj tip osobe koji voli da trača niti da zabada nos u tuđi život. Više je za lagano kuliranje i opuštene razgovore u kojima može da se smije i uživa.


#OPTIMISTIČAN

Ovog znaka nikada nećete vidjeti kako je depresivan ili tužan. Čak i kada jeste, on to dobro sakrije ispod svog dobro poznatog optimizma. I samim tim, uveseljava sve ljude oko sebe. Strijelac je nevjerovatan borac u životu, pravi ratnik. Nikada neće dozvoliti da ga nešto pregazi i slomi. Kroz život se vodi svojim optimizmom do zadnjeg, i nikada, ama baš nikada ne posustaje. To je za divljenje kod njega.


#STRASTVEN

U svakom segmentu života, ovaj znak je strastven i vatren. U poslovnim vodama to mu pomaže da se bori za veću poziciju i bolju platu. A u ljubavi to definitivno pokazuje u krevetu. Obožava da bude zadovoljen i da zadovolji svog partnera. U ljubavi mu niko nema ravan kada je u pitanju strast i vatra koju posjeduje. Zbog toga mu je ponekad jako teško naći partnera koji ga može usrećiti.


#ISKREN

Ovom znaku je iskrenost mnogo važna u svim poljima života. Ukoliko želite da budete prijatelj sa ovim znakom, jedna od osnovnih vrlina koju morate imati je iskrenost. Strijelac će Vas odmah prepoznati ukoliko ste prevarant i glumac, pa ni ne pokušavajte takvi da mu priđete. Za svoje prijatelje i ljubav uvijek na prvom mjestu bira one iskrene ljude. Izgled niti ništa drugo mu nije toliko bitno kao to.


#DISKRETAN

Još jedna od njegovih divnih osobina je diskrecija. Njemu jednom rečena tajna nikada neće ući u tuđe uši. On će je čuvati duboko u svojim mislima, i nikada neće poželjeti da Vas oda. Zbog toga je mnogo cijenjen kao prijatelj, i svi vole da mu se ispovijedaju jer nikada ne odaje. Ali takođe očekuje i od drugih da ne odaju njegove tajne. Jer jednom ako to neko uradi, završio je zauvijek za Strijelca.


Dragi Strijelčevi, a i Vi koji imate u životu nekog dragog u znaku Strijelca, nadamo se da Vam se svidio tekst. Moramo još da dodamo da je ovaj znak stvarno predivan, i da ste pravi sretnici ukoliko ga imate u svom životu. Zato čuvajte vaš odnos, jer ovakvog prijatelja više nećete naći.

Tekst je vlasništvo sajta, i ukoliko ga uzimate navedite IZVOR! 

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena