STRIJELAC: On je ČOVJEK BEZ STRAHA koji je uvijek spreman da se BORI za ono to VOLI i ŽELI! ISKREN, POŠTEN i čovjek sa JAKIM KARAKTEROM!

STRIJELAC: On je ČOVJEK BEZ STRAHA koji je uvijek spreman da se BORI za ono to VOLI i ŽELI! ISKREN, POŠTEN i čovjek sa JAKIM KARAKTEROM!
STRIJELAC: On je ČOVJEK BEZ STRAHA koji je uvijek spreman da se BORI za ono to VOLI i ŽELI! ISKREN, POŠTEN i čovjek sa JAKIM KARAKTEROM!

Ovaj znak posjeduje veseo karakter koji odiše pozitivnom energijom i optimizmom. Kraj njega je nemoguće da bude dosadno. On je divno biće koje u život svake osobe unosi nevjerovatnu sreću. Prava je sreća uopšte imati ga u svom životu jer je tako poseban. Za ljude do kojih mu je stalo, otišao bi i na kraj svijeta ako će ih to usrećiti. Nije mu problem potrošiti koliko god je potrebno truda i vremena.


Uživa u promjenama i putovanjima. U svom životu bira ljude koji su spremni putovati i istraživati nove, zanimljive stvari s njim. Ne vodi ništa što je standardno i dosadno. Uvijek teži novim istraživanjima i stvarima koje bi u njemu stvorile adrenalin i dodatni entuzijazam.


Može se reći da je Strijelac znak koji je rođen pod srećnom zvijezdom. Zbog svoje upornosti i istrajnosti da ostvari ono što želi, može dobiti apsolutno sve. Za njega neće postojati nikakve prepreke koje bi ga mogle sputati da dobije izvrstan posao ili ljubav svog života. Razmišlja uvijek van okvira i spreman je da sagleda sve aspekte određene situacije prije donošenja odluka. To ga čini izuzetno originalnim i uspješnim u donošenju bilo koje odluke. Nije brzoplet i svaka odluka i postupak su mudro analizirani.


STRIJELAC: On je BORAC ZA ISKRENU LJUBAV I SREĆU! IDE NA SVE ILI NIŠTA.

Iskren je borac za istinu i pravdu. Uradiće sve kako bi dokazao ispravnost određene situacije. Jednostavno je siguran u sebe da može ono što želi. U svemu vidi vedriju stranu i nikada neće pristati da nešto ostane nepravedno.


U ljubavi je jednostavno nevjerovatan. Za osobu sa kojom se odluči provesti jako dug i romantičan period u životu, uradio bi apsolutno sve. Za ljubav prema voljenoj osobi ne postoje granice. On bi uradio apsolutno sve i kad god treba samo da bi je usrećio. Slobodnjak je i spreman sa voljenom osobom istraživati nove stvari i zanimljivosti ovog svijeta. Stoga, u životu uvijek teži ka osobi koja je jednako slobodnog duha i uživa u istraživanjima i putovanjima. Kraj takve osobe će se osjećati kao najsrećnije biće na cijelom svijetu.


Prijatelj je kakvog bi svako poželio na ovom svijetu. Obziran je i osjećajan prema ljudima do kojih mu je stalo. Ma koje doba dana ili noći bilo, on je taj koji će uskočiti u pomoć. Zauzvrat mu nije potrebno apsolutno ništa osim iskrenog osmjeha i zahvalnosti. Tada je svjestan da je uradio jako dobro djelo i srce mu je ispunjeno neopisivom srećom. Za njega ne postoji veća sreća od pomoći nekome i borbe za iskrenost.


Ambiciozan i postavlja sebi uvijek visoke ciljeve. Samouvjeren je i siguran da može ostvariti apsolutno sve. Dovoljno je samo izuzetno jaka volja i želja za uspjehom i za njega će biti ostvareno apsolutno sve. Strijelac je inteligentan i intuitivan. Izuzetno lako procjeni nečiju ličnost bez imalo greške. Tada shvati kakva je osoba koju je upoznao i da li zaslužuje ostati u njegovom životu. Mudro bira prijatelje i ljubav i to je ono što mu je upravo i među najvećim vrlinama. Njemu jednostavno ne može bilo ko biti u životu jer on očekuje da taj ko jeste, bude spreman na sve.

Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena