Sutra je ČUDESNI DATUM 6. JUN – Privucite SRODNU DUŠU i SREĆU na ovaj način

Sutra je ČUDESNI DATUM 6. JUN - Privucite SRODNU DUŠU i SREĆU na ovaj način

Sutra je ČUDESNI DATUM 6. JUN, sadrži niz cifara šestica. To je laroban dan kada vladaju šestice, magični niz 6-6. Ovaj dan je prepun magične energije, pa u Vaš život može donijeti pravu ljubav. Šestice su simbol dobih vibracija a uz pravilno privlačenje mogu Vam ispuniti najljepše ljubavne želje.

Stručnjaci u numeorologiju smatraju da je šestica simbol za blagoslov. Pa tako da ovaj dan može donijeti susret sa srodnom dušom, kao i pravdu, empatiju i ljepotu.

Tokom ovog dana posvetite se tome kako razmišljate o ljubavi. Da li je ona za Vas bol ili najsretnije osjećanje? Kako Vi to vidite ljubav iz Vaše perspektive?


POJAVLJIVANJE LJUBAVI

Odreknite se svih Vaših umnih ratova koje vodite u sebi. Prestanite da razmišljate o tome da ste se do sada trebali udati i imati djecu. Saberite svoje misli na ovom polju, i razmišljajte što pozitivnije možete. Skinite Vaše crno-bijele naočare i stavite one ružičaste kroz koje svijet izgleda ljepše i bezbrižnije.

Cilj broja šest, kao i njegova svrha je da volite i da budete voljeni. Zbog toga se odreknite svojih neralnih očekivanja i kritika prema sebi. Ljubav ne gleda kako ko izgleda, koliko para ima i godina. Oprostite sebi i drugima kako bi mogli krenuti naprijed u životu.

Ovaj dan donosi savršenu energiju koja Vam poručuje da se opustite. Prestanite previše da brinete i dopustite da u Vašu dušu zakorači mir. Vjerujte u lijepe stvari i dobre ljude, i da sreća i Vama može biti suđena. Zaboravite na rasprave sa Vašim partnerom i toksične riječi i misli između vas dvoje. Pokažite više empatije za sebe i za druge oko sebe, biće Vam lakše.

Trenutak kada očistite Vaše srce od negativnosti i u nejga pustite lijepe emocije, doživjećete prosvjetljenje. Lijepe stvari se i Vama mogu desiti, samo dozvolite to. Ovo je savršen dan da se posvetite tome i da pustite i dozovete ljubav u život.

Sutra je ČUDESNI DAN u kojem najljepše želje mogu postati stvarnost.

Ljubavna adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena