SUZDRŽITE SE: Ovakve PORUKE ne smijete NIKADA poslati BIVŠEM!

Pozdrav dragi čitaoci, hvala Vam što ste uz nas. Danas Vam pišemo malo o ljubavi i vezama, kao i onim ne tako lijepim raskidima. U ovoj temi ćemo Vam dati nekoliko savjeta kako da prebolite raskid u uvodnom dijelu, ali i nekoliko korisnih savjeta kojih bi se sve dame trebale pridržavati. Neke poruke jednostavno nije u redu da šaljemo svojim bivšim partnerima, jer morate da shvatite da je vašoj vezi došao kraj i nije u redu da nastavljate maštati drugačije. Ne mislite da je svemu kraj, zbog toga što više nsite skupa. Naprotiv, shvatite to kao jedan novi početak kako za njega tako i za Vas i Vaše nove početke i nove ljubavi.

Zato, NE OČAJAVAJTE!

 

NEDOSTAJEŠ MI

 

Ovo je poruka koju NIKADA ne bi trebalo da šaljete Vašem bivšem. Sa vašom vezom je završeno i ne bi trebalo da se vraćate u prošlost. Uostalom, ta poruka je mnogo zbunjujuća…pogotovo za Vašeg bivšeg partnera koji se neće uspjeti snaći u razumjevanju te poruke. Ta poruka je osjetljiva, i djeluje pomalo manipulativno. Kao da želite da Vaš partner nikada ne nastavi sa svojim životom bez Vas, a to ostavlja jako loš utisak na Vas i ono što ste nekada imali.

 

SVAĐE i VRIJEĐANJE

Bez obzira kako se vaš raskid odigrao, ne bi trebalo da vrijeđate Vašeg bivšeg partnera. Kritikovanje njegovih mana ili prijatelja, a pogotovo roditelja ne donosi ništa lijepo iz toga. Možda vaša ljubav nije bila nešto savršeno ali to opet nije razlog da u sve to uplićete i druge ljude koji nemaju pojma da imate nešto protiv njih.

 

nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena