SVAKO može da kaže da te VOLI, ali samo OVAKAV MUŠKARAC to i MISLI!

  • ODAN JE

Samo pravi i iskren muškarac je spreman svojoj ljepšoj polovini da bude vjeran i odan do kraja života ako je to ono što je neophodno kako bi ona u svakom trenutku uvidjela tu činjenicu da je on iskreno i svim srcem punim bezuslovne ljubavi voli, cijeni i poštuje bez obzira na sve.

Ovakav muškarac će se truditi u svakom mogućem trenutku da bude tu kraj svoje voljene osobe i da nikada, ni ne pomisli o tome kako bi mogao pomisliti na neku drugu osobu, već naprotiv, svu svoju pažnju fokusira upravo na samo tu jednu i dovoljnu koju je spreman da voli do kraja života i duže ako je neophodno.

 

  • PAŽLJIVO SLUŠA

Možda ste primjetili tu crtu svog emotivnog partnera da u svakom mogućem trenutku, svaku vašu riječ pomno sluša i analizira u mudre naredne poteze. Poznato je da samo pravi muškarac koji istinski voli svoju pripadnicu ljepšeg pola, da će je slušati koliko god je to neophodno.

Na taj način ljepše nego ikako drugačije, ukazuje na to koliko mu je ustvari stalo do njegove ljepše polovine i koliko mu znači svaka riječ koju izusti iz svojih divnih usana koje je spreman da posmatra do kraja svoga života.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena