TUGA će obaviti SRCE ovih znakova DO KRAJA GODINE

TUGA će obaviti SRCE ovih znakova DO KRAJA GODINE

TUGA će obaviti SRCE ovih znakova DO KRAJA GODINE Dragi moji, period do kraja godine će biti takav da donosi mnogo toga. Nekima će sve krenuti od ruke i sreća će ih pratiti u svakom trenutku. Međutim, za neke druge se sprema tužan period za bolom na duši i oko srca. Saznajte o kojim znakovima je riječ i kako mogu da se izbore s tim.


BIK

Do kraja godine, pred Vama su definitivno teški trenuci. Biće mnogo bola, napetosti, suza i trenutaka kada ćete se osjećati zaista napeto i tužno. Međutim, poslije svega toga treba da izađete jači nego ikada. TUGA će obaviti Vaše mekano srce ali ćete se izvući iz toga.


Ne dozvolite nikome da Vam slomi srce toliko da ne poželite vjerovati nikome više. Zaslužujete da budete srećni u ljubavi i zbog toga ne dozvolite da Vam neko slomi srce za sva vremena, tj cijeli život.


LAV

Dragi Lavovi, ma koliko se Vi trudili da ovo bude srećan ljubavni kraj godine, to jednostavno neće ići. Pred Vama je period koji će Vam donijeti prilično mnogo suza, bola i teških trenutaka. Vrijeme je da prođete kroz jedan težak period kako bi izašli mnogo jači i sa znanjem šta zapravo zaslužujete u životu.


Ne odustajte od svoje želje da uživate u pravoj ljubavi. Kad tad ćete biti srećniji nego ikada i moći uživati u zajedničkim trenucima sa pravom ljubavlju. Potrebno je samo dovoljno strpljenja i sve što poželite, to ćete i dobiti kada se tome najmanje budete nadali. U to budite sigurni. TUGA će obaviti Vaše mekano srce ali ćete se izvući iz toga.


RIBE

Ne dozvolite da negativna osjećanja prevladaju nad Vama. Ma koliko težak i bolan kraj godine bio za Vas, zaslužili ste da kada sve to prođe, doživite zasluženu sreću. Na Vama je samo da budete jaki onoliko koliko je to moguće i neophodno. Na kraju krajeva, kad tad ćete doživiti ljubavnu sreću koja Vam je neophodna u životu.


Slomljeno srce će biti zaliječeno uz pomoć prave osobe i sve će biti onako kako treba. Jedino je izuzetno važno da ostanete pribrani i da prevaziđete prepreke koje su pred Vama. Na kraju ćete iz svega toga izaći mnogo jači i sigurniji u ono što treba Vašem srcu. TUGA će obaviti Vaše mekano srce ali ćete se izvući iz toga.


BLIZANCI

Vi većinom djelujete kao osoba koju je skoro nemoguće povrijediti. Međutim, upravo ispod te maske se krije jedna osjetljiva duša željna iskrene ljubavi i pažnje. Međutim, kraj ove godine će Vam donijeti tugu i bol iako to niste zaslužili ni najmanje.


Ipak, treba da budete jaki uprkos svemu i tome što TUGA će obaviti Vaše srce. Ne dozvolite ničemu da Vas slomi koliko god je moguće. Imajte dovoljno snage da pređete preko svega što Vas lomi. Zaslužili ste svu sreću ovog svijeta i ka tome treba samo da težite. Ništa drugo ne treba da Vam bude važnije od toga da budete jaki i da nakon svega nabacite osmijeh na lice.


JARAC

Vi uvijek težite ka tome da budete srećni u ljubavi,prijateljstvu ili slično i da uživate bez obzira na sve. Naime, kraj ove godine Vam donosi trenutke koji će biti prilično napeti, puni tužnih osjećanja i teški. Međutim, uz dovoljno jaku volju, sve to ćete prevazići. TUGA će obaviti sve oko Vas, ali Vi iz svega toga izađite duplo jači.


Ma koliko Vi bili osjetljivi u suštini, ipak je potrebno da pokažete distanciraniju stranu ličnosti. Na taj način ćete lakše proći kroz svaki težak trenutak i prebroditi i tugu, slomljeno srce, sve ono što pokuša da Vas slomi. Potrebno je da iz svega toga izađete duplo jači. TUGA će obaviti Vaše mekano srce ali ćete se izvući iz toga.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena