Tvoja BIVŠA LJUBAV nije ostavila prošlost IZA SEBE – Znakovi da mu I DALJE nedostajete i bi želio pokušati PONOVO sa vama!

Većina pripadnica ljepšeg pola nakon raskida ljubavne veze žele da znaju da li njihovi bivši partneri uvijek osjeća nešto prema njima i da li bi želio da se pomiri sa njima. U većini slučajeva raskid veze ne izaziva nimalo prijatan osjećaj, a ako ste Vi ostavljena strana onda se osjećate grozno, jer je gotovo nepodnošljivo živjeti sa sviješću o činjenici da osoba koju Vi volite ne gaji iste osjećaje prema Vama. Može biti, ali ne mora značiti. Nisu rijetki slučajevi da raskid ljubavne veze nije konačan i da se rastavljeni se ponovo pomire. Možda upravo Vaš bivši nije ostavio prošlost iza sebe i još uvijek Vas voli kao i prvog dana. Možda bi želio ponovo da pokuša sa Vama. Ali prije nego što se pokušate pomiriti sa bivšim partnerom, morate da znate na čemu ste i imate li šanse za to. Iako se nikada sa sigurnošću ne može znati šta je u nečijoj glavi, u nastavku tekst slijedi par znakova koji bi mogli da budu pokazatelj da mu još uvijek nedostajete i da Vas želi nazad.

1. Redovno Vam šalje poruke i upućuje telefonske pozive

Ukoliko Vam Vaš bivši partner veoma redovno šalje poruke i zove Vas, prati Vas i lajkuje Vam objave na društvenim mrežama, redovno pregledava storije i to među prvima, to je jasan znak da ga još uvijek zanimate, da želi komunikaciju sa Vama i da želi da zna šta radite, gdje idete, sa kim se družite.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena