U BRAKU STE,a nailaze PRVI veći problemi sa Vašim partnerom?! Pročitajte ovih par SAVJETA koji ubjedljivo rješavaju SVAKI PROBLEM!

Nakon srećne ljubavne veze stupili ste u brak u kojem su već počeli da se javljaju prvi problemi, a vi ne znate kako da ih riješite. Najbitnije je da prvo otkrijete koji je problem u pitanju. Da li je to možda nepovjerenje među vama dvoma, nezainteresovanost, nasilje i slično ili je ipak najveći problem to što sve probleme ostavite nerješenima. Veoma često ste skloni tome da se postavite jedno prema drugome na nepravedan način. Umjesto da pokušate da se razumijete, da objasnite situaciju, Vas dvoje se povlačite pred problemima i prelazite preko toga samo zbog straha da ga ne biste produbili a ne znate da na taj načun samo pogoršavate stanje jer vas oboje nerješen problem opterećuje psihički. U nastavku teksta slijedi par savjeta u vezi sa stvarima koje trebate da preduzmete ukoliko se jave problemi.

1. Razgovarajte o problemu

Nijedan problem u životu, pa tako i u braku ne može da se riješi bez smirene konverzacije. Trebate da sjednete zajedno, opustite se i bez ikakvog straha ili ustručavanja partneru kažete šta je ono što Vas muči i remeti vaš brak, ukoliko on ne zna o čemu se radi. Ukoliko zna, nastojte svim silama da pronađete pravo rješenje problema tokom razgovora, a to će se samo dogoditi ako o problemu razgovarate na smiren i staložen način, spremni jedno drugo da saslušate i razumijete i nađete zajedničku riječ. Dakle, sve zavisi prije svega od vas dvoje i do onoga u čemu ste došli tokom zajedničkog razgovora.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena