U DILEMI ste oko odnosa između Vas i vaše bolje polovine i NE ZNATE kako da se PRIBLIŽITE jedno drugom? Imamo nekoliko PRAKTIČNIH SAVJETA koji PROVJERENO uspjevaju!

Pozdrav dragi čitaoci, pred Vama je jedan jako koristan tekst koji ćete sa radoznalosti čitati. Svakodnevni užurbani život, nedostatak novčanih sredstava, naporan rad i druge brige i problemi dovode do stresa. Upravo zbog toga veoma često u ljubavnim vezama dolazi do udaljavanja i zahlađenja odnosa među partnerima. Ukoliko ste Vi u dilemi oko odnosa između Vas i Vaše bolje polovine i ne znate kako ponovo da se pripližite jedno drugom, ne brinite, imamo za Vas par savjeta koji bi mogli da Vam budu od velike pomoći. U pouzdanost i uspješnost naših savjeta u vezi sa vašim problemima imali ste priliku da se uvjerite mali milion puta do sad.

1. Provodite više vremena sa Vašom boljom polovinom Ukoliko ste primjetili da ste se Vi i vaša bolja polovina u poslednje vrijeme udaljili jedno od drugoga, efikasan način da se ponovo približite jedno drugom je da provodite više vremena skupa. Potrudite se da budete uz njega što češće. Iskoristite svaku priliku koju imate za to. Zaboravite na brige i probleme i prepustite se predivnim zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Provodeći vrijeme zajedno ljudi se emotivno približe jedno drugom , tako da je to odličan način da oživite Vašu ljubav.

2. Razgovarajte o problemu koji Vas muči i otvoreno mu recite šta Vam smets Ukoliko i nakon dužeg vremena provedenog zajedno, niste uspjeli nimalo da oživite Vašu ljubav i Vaša bolja polovina je i dalje hladna prema Vama i dok ste zajedno ona ko zna gdje bude u svojim mislima, otvoreno mu recite da Vam to smeta i da se tako osjećate neprijatno i zapostavljeno. Poslije toga i on će sigurno shvatiti da Vi niste krivac za njegove probleme i da nema razloga da Vaša veza bude ugrožena zbog toga.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena