U DILEMI ste oko odnosa između Vas i vaše bolje polovine i NE ZNATE kako da se PRIBLIŽITE jedno drugom? Imamo nekoliko PRAKTIČNIH SAVJETA koji PROVJERENO uspjevaju!

 

3. Napravite mu iznenađenje koje će učiniti da zaboravi na brige i probleme i da uživa u trenutku Ako želite da Vašeg partnera natjerate da se ponovo zaljubi u Vas kao i prvog dana napravite mu nesvakidašnje iznenađenje. To na primjer može da bude vođenje ljubavi na krevetu na kojem su razbacane latice od crvenih ruža i oko kojeg su svijeće ili tako nešto što ne doživljava uvijek i što će ga podstaći da uživa u tom trenutku ne opterećujući se budućnošću. Uglavnom smislite nešto toga tipa, nešto što će ga iznenaditi i natjerati da zaboravi na svakodnevne probleme i obaveze.

4. Otputujte na neko izolovano mjesto Ako i nakon svih ovih pokušaja da popravite odnose i približite se ponovo Vašoj boljoj polovini, niste uspjeli ništa značajno da promjenite, ništa Vam ne preostaje drugo nego da mu predložite putovanje na neko mjesto na kojem ćete se odmoriti od svakodnevnog života. Na taj način se sigurno ponovo možete zbiližiti ukoliko na pravi način provedete vrijeme na tom mjestu. Izolovani od ljudi koje srećete svaki dan, svakodnevnog stresa, raznih briga i problema, imaćete više vremena da se opustite i uživate jedno u drugome. Poštovani čitaoci, nadamo se da Vam je ovaj današnji tekst dao savjete koji će Vam pomoći i da ste iskreno uživali dok ste ga čitali.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena