U NAREDNIH 15 dana ovim znacima dolazi NEOČEKIVANA SREĆA!

Sudeći po finansijskim astro prognozama za narednih 15 dana – tri znaka uopšte neće morati mnogo da se cimaju da bi imali novčane dobitke. A mi znamo od koga ćemo zajmiti pare na kraju meseca.

OVAN

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u narednih 15 dana. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars.

Budući da Sunce i Mars prave lep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspeh vam dolazi i podiže vas na lestvici vođa, možda. Najviše uspeha ostvariće oni koji se bave umetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspešni možete biti i u drugim granama. narednih 15 dana su sjajni  za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

VAGA

Narednih 15 dana je period u kojem će se stvari odvijati u dobrom smeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umetničke talente, ali i kroz sreću.

Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

ŠKORPIJA

Novembar je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se u kući karijere Škorpije gde mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje.

Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom narednih 15 dana i ambicije rastu.

Puno je snažne volje koja vodi prema uspehu i koja ima potrebne snage. S lakoćom ćete stati pred publiku, pobediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce – Mars dvojac. Obećanom uspehu možemo nadodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena