UDALJAVATE SE jedno od drugog,a NE ZNATE na koji nacin biste mogli POPRAVITI medjusobni odnos?! Imamo PAR SAVJETA koji bi vam mogli biti od OGROMNE POMOCI

Pozdrav dragi čitaoci pred vama je tekst koji čete sa znatiželjom čitati. Veoma često u ljubavnim vezama dolazi do udaljavanja i zahlađenja odnosa među partnerima. Jednostavno njihove emocije i zainteresovanost jedno za drugo kao da su nestali. Sve rjeđe se viđate i čujete, a i kada se vidite ne gledate se sa onim istim sjajem u očima kao na početku veze. Nema više onog žara kada Vam on ili ona pošalje poruku, koji je bio nekada. Šta je uzrok tome ne zna se sa sigurnošću. Veoma često se zapitate da problem nije u Vama, što ne mora biti slučaj. Razlog tome mogu biti i svakodnevne stresne situacije sa kojima se oboje suočavate koje su Vas navele da izgubite volju za mnoge stvari, pa tako i jedno za drugo. U nastavku teksta slijedi par savjeta koji bi mogli da vam budu od ogromne pomoći ukoliko se suočavate sa ovakvim problemom.

1. Pronađite uzrok problema Ukoliko ste se udaljili od Vašeg partnera u poslednje vrijeme, da bi ste popravili međusobne odnose, prvo morate sa sigurnošću da saznate šta vas je to tačno dovelo do toga, odnosno šta je uzrokovalo Vaš problem. To može da bude prestanak ljubavi i interesovanja jedno za drugo, zatim neki lični problemi, a moguće je i da je neko treći upleo prste tu. Na sve moguće načine trudite se da otkrijete pravi razlog. Ukoliko je potrebno i da uhodite partnera, učinite to, ali samo pazite da Vas ne provali jer bi ste tako mogli da stanje napravite gorim nego što jeste.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena