Uradi OVO muskarcu u INTIMNIM trenucima i bices njegova BOGINJA!

Zelis da se sav njegov svet vrti samo oko tebe i da bude sve ono sto je njemu potrebno ali ne znas kako da to ucinis ? Ne znas kako da mu poljuljas tlo pod nogama da se sve sto on zeli vrti samo oo tebe i da budes sve ono o cemu on sanja.

Ali znas da te on sada voli, ili bar tako kaze i znas da zelis da provedes sa njim ceo zivot , ali to je kod tebe nesto sto je sigurno i nesto sto je definitivno  jer si sigurna u sebe,

Sigurna si u svoja osecanja prema njemu. Sigurna si da zelis da on zauvek i za navek bude tvoj. Ali zelis i neku potvrdu toga.nesto sto ce ti pokazati koliko je on zaljubljen u tebe i koliko te voli.

I ne zelis da ta njegova ljubav izbledi kao prvi zrak sunca kada pada vece, ne zelis da se njegova ljubav prema tebi istopi i zelis da se sav njegov svet vrti samo oko tebe.

Mozda nisi dovoljno sada samouverena ali znas koliko ti je bitno da se sa njim svakoga dana budis i lezes.Potrebno je samo par malih trikova da mu pokazes i da postanes njegova boginja.

 

 

Njegovo sve na svetu sto nikada nece prestati da zeli i da voli.Samo par jednostavnih caka koje ti prenosimo i koje ukoliko primenis on ce od tada biti slep za svaku drugu zenu.

A to i zelis zar ne.Zato, opusti se.I polako , Daj sebi i vremena ali i prostora da sve lepo isplaniras i da bude podredjeno tebi, a daa on se samo prepusti i dozvoli da ga povedes u carstvo snova.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena