Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Korištenjem portala Ljubavna Adresa Com prihvatate sljedeća pravila i uslove korištenja.

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na ljubavna-adresa.com zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist Ljubavna Adresa Com. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prepis, distribucija, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala ljubavna-adresa.com. Portal ljubavna-adresa.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara ljubavna-adresa.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Kolačići

Portal Ljubavna Adresa Com sadrži sistem kolačića. Zato obavještavamo korisnika da se za vrijeme posjete ovim internet stranicama na njegov kompjuter mogu automatski spremiti kolačići. U vaš osobni kompjuter ili drugi uređaj pošaljemo jedan ili više kolačića (male datoteke koje sadrže niz slova) da na jedinstven način prepoznamo vaš internetski pretraživač.

Kolačići bilježe Vaš način korištenja internet portala: trajanje posjete na internetskim stranicama, odlazak s internetskih stranica, posjećene stranice. Zahvaljujući tim podacima možemo zaključiti koji su elementi najvažniji i tako poboljšati internetske stranice. Dakle, te kolačiće koristimo s ciljem poboljšanja kvalitete naših usluga. Ti kolačići ni u kom slučaju ne sadrže osobne informacije. Korisnik može onemogućiti slanje kolačića tako da promijeni postavke svog internet pretraživača.

Ograničenje odgovornosti

Internet portal Ljubavna Adresa Com koristite isključivo i u cijelosti na vlastitu odgovornost. Ljubavna Adresa Com ne odgovaraju za direktnu ili indirektnu štetu kao što je materijalna šteta, gubitak podataka ili programske opreme i financijska šteta koje bi mogle nastati zbog korištenja ovih internet stranica ili s njima povezanim internet stranicama.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na Ljubavna Adresa Com mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se identično kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web stranicu.

Ove web stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web stranici.