Uz ovo PRAVILO OD 3 SEKUNDE možete spasiti Vašu VEZU

SLIKA LJUBAVNI SAVJETI - Uz ovo PRAVILO možete spasiti svoju ljubavnu vezu

Uz ovo PRAVILO OD 3 SEKUNDE možete spasiti Vašu VEZU ali i rješiti Vas NEPOTREBNE SVAĐE i NERVOZE

Možda ne možete vjerovati, ali nekada su 3 sekunde ključne da spasite Vaš odnos. A ovo pravilo od 3 sekunde, trudite se da uvijek koristite u razgovorima.

Ovo je jedna od važnih načina za kontrolu emocija. To podrazumjeva postavljanje određenih pitanja tokom napetosti u razgovoru. Takođe pomaže i pauza od par sekundi kako ne bi reagovali burno.

Možete da kombinujete ove dvije metode radi boljeg efekta. Ukoliko postavite pravo pitanje u trenutku pred eksploziju smanjićete tenzije. A takođe i prekinuti tok ka svađi.


TV voditelj i stand-up komičar Craig Ferguson je odgonetnuo najbolja pitanja za ovu situaciju. Uz ovo PRAVILO od 3 sekunde uspjeh je neminovan…

A TO SU…

  1. Da li je potrebno da to odmah kažem?
  2. Da li bih trebao to izgovoriti?
  3. Moram li to baš sad da kažem?

Vjerujte, ovo je dobar trik koji će spasiti Vašu ljubavnu vezu od nepotrebne svađe. Možete se koristiti ovim trikovima i u drugim vidovima odnosa. Kao npr. kada vodite diskusiju sa prijateljem, poslovnim partnerom ili šefom…ali i sa članovima porodice. Svađu je uvijek dobro izbjeći, jer nikada ništa dobro ne donese. Bolje je problem na miran način rješiti. Uz ovo PRAVILO problemi nastali svađama nestaće. Uz ovo PRAVILO sigurno ćete uspjeti spasiti Vašu vezu.


Teške riječi koje izgovorite kada ne želite to, mogu imati razarajuću posljedicu. Zbog toga postoji ona narodna ‘Zlatna iza jezika ostaje’. I naravno, to je istina. A pogotovo ako ste brzopleta osoba koja zbog toga se nađe u nevolji. Za Vas je ovo savršen način da prekinete taj začarani krug. Potrudite se da uvijek koristite ove savjete i vidjećete kako svađe nestaju.

Prilikom postavljanja ovih pitanja dozvolite sebi da napravite pauzu. Za to Vam je potrebno samo 3 sekunde a značiće mnogo. Uz ovo PRAVILO nijedna veza nije propala.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena