VAGA – ČVRSTA KAO ČELIK kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba LJUBAV i PODRŠKA!

Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privući će pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi.

Žena Vaga uvek nastoji na tome da u društvu bude vesela i šarmantna. Ona je dovoljno promućurna da ljubavnika pusti da veruje da je on lovac – zato je žena Vaga retko bez partnera.

Traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći “možda”, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu.

Neka bude srećan što mu odmah nije rekla “ne”, a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje.

Vaga ona uvek traži društvo i ne podnosi dugo samoću. Uživa u svojoj ženstvenosti i rado je podržava neodoljivim parfemima i svojim perfektnim ukusom za odevanje. Kada traži partnera, ona veoma pažljivo prati njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban za sve one stvari koje je čine emocionalno stabilnom. Njeno najveće blago postaje onaj čovek kojeg ona odluči da voli.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena