VAGA: Ona je ANĐEO sa DUŠOM prepunom LJUBAVI, ali je NIKADA nemojte pokušavati POVREDITI, jer se tada budi ĐAVO!

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma. U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige, nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rasteruje dosadu.

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lepih stvari – Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku. Okružene su umetnošću, muzikom i prelepim mestima kako bi mogle da dostignu svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima.

Ovaj horoskopski znak fasicinira ravnoteža i simetrija, zbog čega se trude tokom celog svog života održati dovoljno ravnoteže kako bi sve funkcionisalo u harmoniji.

Najveći problem za pripadnike ovog horoskopskog znaka nastaje kada su prinuđete da biraju stranu. Ponekad su u stanju provesti previše vremena u analiziranju svake strane, te zaborave da uopšte i imaju svoje mišljenje.Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti. Nije retko videti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

Jedan od osnovnih prioriteta za ovaj harizmatični znak je prolazak idealnog partnera koji će im biti večna podrška u svakom trenutku u kojem je to neophodno.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena