VAGA: To što je LEPO ODGOJENA ne znači da te NEĆE POSLATI DOĐAVOLA ako ZASLUŽIŠ!

Čak i ako je smatrate opuštenim ili smirenim čovjekom, neki okidači izazvat će provalu ljutnje koja je svakome nagonska reakcija, a ona ovisi i o temperamentu koji je zadan horoskopskim znakom.

Ne postoji stvar na svijetu koju Vaga mrzi više od sukoba, a upravo zato će se ljuta Vaga zajapuriti, zacrvenjeti i stiskati zube. Ako odluče da je njihov bijes posve opravdan, ponašat će se ekstremno iracionalno. Na kraju svega, vjerovat će kako nisu u ničemu pogriješile i vrlo vjerojatno će se ljutiti još danima, uzevši sebi za pravo da vas kazne.

 

Njihov bijesni pogled poslat će vam trnce niz kralježnicu, a stvari koje će im izlaziti iz usta zvuče kao da su iz psihopatskog filma – brutalne. Vage nije lako izbaciti iz takta, no ako se to dogodi – pripazite se. Oni nisu znak koji lako i brzo oprašta te oni nikad ništa ne mogu “samo pustiti” ako su se već naljutili.

Trebace dosta vremena da naljutite ovaj znak zodijaka, ali kada to konacno uspijete bolje da bijezite na drugu planetu od bijesa ovog znaka horoskopa.

 

nastavak na sljedecoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena