Vaša DUŠA je SKROMNA i ČISTA poput BIJELOG LJILJANA! Izaberite jednog i saznajte da li će ta SAOSJEĆAJNOST ostati primjećena kod voljene osobe ili ćete biti POGREŠNO PROTUMAČENI

Pozdrav dragi čitaoci, pred vama je jedan izuzetno zanimljiv ekst koji će vam na jedan jako slikovit i selektivan način dočarati utisak kakav ćete ostaviti kod voljene osobe i da li će ona primjetiti vaše pozitivne osobine ili će Vas pogrešno protumačiti. Vaša duša je čista i skromna, ali način na koji će Vas doživjeti Vaša voljena osoba zavisi od Vas samih, ali i njega, njegovih pogleda i shvatanja. Ispod je slika na kojoj su prikazana 3 bijela ljiljana, a poznato je da bijeli ljiljan simboliše čistoću i skromnost. Ljiljani su označeni rednim brojevima 1, 2 i 3 i na osnovu izbora jednog od njih sada imate neponovljivu priliku da sa sigurnošću znate da li će Vaša skromna i čista duša i saosjećajnost ostati primjećene od strane Vaše voljene osobe ili ćete biti pogrešno protumačeni.

Bijeli ljiljan broj 1

Ukoliko je Vaš izbor bijeli ljiljan označen rednim brojem 1, je u isto vrijeme i najbolji izbor od sva tri, jer Vam govori da će Vaša voljena osoba prepoznati te 2 predivne osobine koje posjedujete i da će znati cjeniti to što pored sebe ima takvo blago kao što ste Vi. Vaša čista i skromna duša i saosjećajnost su Vam mnogo puta pomogle da se pred Voljenom osobom prikažete u najboljem mogućem svjetlu i da ostavite utisak žene koju vrijedi voljeti i poštovati čitavog života, kakva Vi zaista i jeste. Ljudima nema ništa ljepše i privlačnije od tako neiskvarene i čiste osobe poput Vas.

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena