VEČERAS JE PREDIVNA KIŠA ZVIJEZDA PADALICA – U ponoć pogledajte u NEBO i zamislite želju i ona će se OSTVARITI

VEČERAS JE PREDIVNA KIŠA ZVIJEZDA PADALICA - U ponoć pogledajte u NEBO i zamislite želju i ona će se OSTVARITI

VEČERAS JE PREDIVNA KIŠA ZVIJEZDA PADALICA – U ponoć pogledajte u NEBO i zamislite želju i ona će se OSTVARITI Kiša meteora, ili u narodu poznatija kao “zvijezde padalice” je jedno od najzanimljivijih astroloških dešavanja koje privuče našu pažnju. Zbog toga, takvo dešavanje je prava šteta propustiti. U trenutku kada pogledate u nebo i ugledate taj veličanstveni prikaz, pravi je trenutak da zamislite želju. Ipak, neke želje čekaju upravo jedan takav pravi trenutak kako bi ubrzo bile ostvarene. Jedan takav bal na nebu se dešava rijetko, u zavisnosti na kojoj zemljinoj hemisferi živimo. Stoga, neke prilike je potrebno iskoristiti odmah kada nam se ponude. Večeras u ponoć, zastanite na trenutak i razmislite koliko ljudi dobija tu priliku da vidi takvo nebesko čudo. Nakon toga, zamislite želju i iskoristite taj trenutak kao da je posljednji na ovom svijetu.


VEČERAS JE PREDIVNA KIŠA ZVIJEZDA PADALICA

Večeras je predivna noć u kojoj svako od nas dobija priliku da ispuni svoju najveću želju. Prema vjerovanju, u trenutku kada na nebu vidimo taj predivni prizor, trebamo zamisliti želju. Ta želja će se ostvariti u bliskoj budućnosti i značiće Vam u daljem životu. Kako bi uživali u ovoj astrološkoj magiji, nisu Vam potrebne nikakve posebne vještine. Sve što Vam je potrebno jeste čisto i iskreno srce i iskrena želja kojom bi mogli promjeniti mnogo toga.

Svemir nam pruža sve ono što smo zaslužili. Pogled ka nebu je sasvim dovoljan da svemir shvati koliko smo iskrena bića. A osim toga, koliko je naša želja iskrena i može promjeniti makar mali dio svijeta oko nas. Jednostavno uživajte u trenutku koji Vam se pruži i zamislite najljepšu moguću želju. I budite sigurni, neke želje će biti ostvarene i brže nego što možete zamisliti. Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena