VELIKA BOL i SLOMLJENO SRCE će zadesiti ove znakove tokom NOVEMBRA

VELIKA BOL i SLOMLJENO SRCE će zadesiti ove znakove tokom NOVEMBRA

VELIKA BOL i SLOMLJENO SRCE će zadesiti ove znakove tokom NOVEMBRA. Preživjeće u trenucima za koje nisu znali ni da je moguće da se dese. Sudbina će ih slomiti toliko da će biti prilično teško vratiti se u normalna dešavanja. U nastavku saznajte za koje se to znakove spremaju takvi trenuci.

STRIJELAC tokom NOVEMBRA će dobiti POKLON SUDBINE koji će ga OBRADOVATI


BIK

Ukoliko ste zauzeti

Očekujte veliku ljubav sa partnerom. Međutim, toj ljubavi mogao i doći kraj samim krajem novembra. VELIKA BOL će obuzeti Vaše srce. Bićete slomljeni zbog činjenice da partner za kojeg ste mislili da je tu cijelog života, ipak nestaje iz Vašeg života za zauvijek.


Ukoliko ste slobodni

Neko koga ste zavoljeli, odlučiće da Vam slomi srce. Ovo će biti izuzetno težak mjesec za sve slobodne Bikove. Međutim, potrebno je da razmislite o svemu, da skupite hrabrosti i da nastavite dalje svojim putem. Nekada Vam život pruži lekciju na osnovu koje shvatite koga zapravo treba da volite.


BLIZANCI

Ukoliko ste zauzeti

Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku sa svojim partnerom, novembar za Vas neće biti baš sjajan. Naime, partner bi mogao početi da udaljava od Vas i da Vam pokazuje kako više i niste tako važni za njega. To će Vas slomiti i natjerati da se zapitate koliko ste zapravo vrijedni.

NEDELJNI HOROSKOP ovim znakovima donosi PRELIJEPA LJUBAVNA DEŠAVANJA

To će Vas slomiti i natjerati da se zapitate koliko ste zapravo vrijedni. Ali se potrudite da ipak ostanete dovoljno jaki.

Ukoliko ste slobodni

Očekujte susret sa pravom ljubavlju početkom novembra. Međutim, nakon nekog vremena ćete shvatiti da je to zapravo sve bila jedna velika laž i da ta osoba ni u kom slučaju nije prava za Vas. Ostanite dovoljno jaki da prevaziđete to i da možete nastaviti dalje.


ŠKORPIJA

Ukoliko ste zauzeti

Partner će pomalo biti hladan prema Vama. Neće više postojati tih strasti i uživanja u svakom trenutku kao prije. Partner će shvatiti da možda Vi niste prava osoba za njega i to će Vas zaista povrijediti. Međutim, ne dozvolite da Vas slomi toliko da ne zavolite više nikoga.


Ukoliko ste slobodni

Ukoliko postoji osoba koju ste zavoljeli i koja Vas privlači, osvajanje Vam neće baš krenuti od ruke. Naime, ta osoba će na grub način Vam dati do znanja kako niste jedno za drugo i kako je najbolje da ipak ne pokušavate. To bi Vas moglo slomiti na hiljadu djelića.


JARAC

Ukoliko ste zauzeti

Dragi Jarčevi, za Vas će početak novembra kraj partnera biti posebno divan. Uživaćete u svakom trenutku koji provedete zajedno. Naime, kako mjesec bude odmicao, tako ćete se početi udaljavati jedno od drugog i neće postojati starih strasti između Vas.

ŠKORPIJA je DAMA koja će tokom 2021.godine biti POSEBNO SRETNA

Ukoliko ste slobodni

Ne očekujte mnogo od mjeseca novembra za ljubav koju priželjkujete. Jednostavno Vam neće ići od ruke niti jedan pokušaj da budete s nekim. Bićete razočarani zbog toga, ali se ipak potrudite da shvatite da život ide dalje i da nije sve baš tako crno. Iz teških trenutaka se može kasnije desiti nešto najljepše za Vas.


RIBE

Ukoliko ste zauzeti

Postojaće teški trenuci koji će Vas obostrano slamati i dovoditi do trenutaka kada poželite odustati od svega. Ovo je mjesec kada ne treba da odustajete sve dok postoji ikakva mogućnost za uspjeh. Moguće je da dođete do trenutka kada jednostavno odustanete i kada Vam se slomi srce.


Ukoliko ste slobodni

Ovo će biti ne tako poseban mjesec za Vas. Ne očekuje Vas ništa specijalno. Jednostavno, ovo neće biti mjesec koji ste Vi toliko iščekivali kao jedan u kojem će se ljubavne želje ostvariti. VELIKA BOL i TUGA će vladati Vašim srcem, ali ipak ostanite jaki i krenite dalje. Bolji dani će zasigurno doći. Samo ne treba da odustajete ni u jednom trenutku.

Ljubavna Adresa

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori