VELIKI VIKEND HOROSKOP Ovaj znak će imati FINANSIJSKE PROBLEME, a evo ko upoznaje LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

Lav

Nalazite se u sjajnoj formi, tako da delujete vrlo samouvereno i zahtevno u susretu sa saradnicima. Vešto primenjujete različite poslovne strategije u zavisnosti od aktuelne teme sa kojom se susrećete ili od ciljeva koje želite da ostvarite. Priželjkujete neka nova dešavanja i snažne izlive ljubavi u odnosu sa voljenom osobom. Prati vas dobro raspoloženje. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo izazovnim situacijama.

Devica

Nova saznanja pozitivno utiču na vašu motivaciju ili spremnost da preuzmete inicijativu. Umete da procenite povoljnu priliku i da organizujete svoje saradnike na uspešnu akciju. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu. Predosećate da se nalazite na nekoj emotivnoj prekretnici. Nemojte donositi ishitrene odluke, pažljivije analizirajte svog partnera pre nego što se opredelite za ozbiljnije rešenje.

Vaga

Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Škorpion

Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena