VENERA U BLIZANCIMA do 7. AVGUSTA – Evo kakve PROMJENE Vam donosi!

NASLOVNA SLIKA - VENERA U BLIZANCIMA do 7. AVGUSTA

VENERA U BLIZANCIMA do 7. AVGUSTA – Evo kakve PROMJENE Vam donosi! Tokom ovog perioda u Veneri, mnogima to donosi pozitivne aspekte. Pogotovo se to odnosi na komunikaciju sa voljenim i dragim osobama. Postaćete prisniji sa svima, i pokazivaćete više razumjevanja za sve oko sebe. To je jedan od divnih Venerinih uticaja, pored ljubavnog, naravno. VENERA U BLIZANCIMA će mnogima donijeti jako lijepe stvari, ali ajde da pogledate za svaki znak posebno.


#OVAN


Tokom ovog perioda Vaša ljubavna veza će doživjeti stabilizacija, naročito do kraja JULA. Ostavite partneru i sebi dovoljno prostora da dišete, i nemojte forsirati ništa. Ukoliko je sve do sada bilo čvrsto između Vas, sada će se sve srediti na bolje.

#BIK

Vi i Vaš partner ćete konačno rješiti neke manje nesuglasice zbog kojih ste imali dosta problema. Sve će izaći na vidjelo i biti jasno kao dan. Od toga zavisi šta će se dalje desiti. Ukoliko je nešto nevino onda će vaša veza biti još jača. Međutim za one loše stvari raskid je zagarantovan.


#BLIZANCI

Ovo je period kada će mnogi Blizanci da shvate šta im fali u vezi. A postojaće mogućnost da to riješe sa partnerom ili da nađu novu osobu. Razmislite dobro šta zaista želite i koliko to uistinu želite. Tek onda krenite u akciju za tim. Nemojte praviti prerane korake.


#RAK

Vama će ovaj period dok je VENERA U BLIZANCIMA donijeti manja neslaganja sa partnerom i zahlađenje u odnosima. Ali ne brinite, ukoliko je Vaša ljubav dovoljno jaka nećete imati problema. Rješićete i to, i ponovo će među Vama da gori ona stara vatra baš kao nekada.


#LAV

VENERA U BLIZANCIMA Vam tokom ovog perioda dovodi u život jednu od njenih miljenica. A to je Vaga ili Škorpija. Sa Vagom bi ste mogli uživati kao pravi gospodin sa jednom damom u društvu. Dok bi Škorpija zadovoljavala sve vaše potrebe u krevetu. Poslaće Vam sudbina ono što Vam je potrebno trenutno.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena