VESELI JEDNOROG donosi POSEBNE VIJESTI za LJUBAV i ZDRAVLJE! Izaberite jednog i saznajte šta Vam se SPREMA!

VESELI JEDNOROG donosi POSEBNE VIJESTI za LJUBAV i ZDRAVLJE! Izaberite jednog i saznajte šta Vam se SPREMA!

VESELI JEDNOROG donosi POSEBNE VIJESTI za LJUBAV i ZDRAVLJE! Izaberite jednog i saznajte šta Vam se SPREMA! Na slici su prikazana tri jednoroga, a na Vama je da odaberete jednog koji se najviše ističe po Vašem mišljenju. Pogledajte dobro sliku, zatvorite oči i na kojeg jednoroga prvog pomislite njega izaberite. Ovaj posebni VESELI JEDNOROG donosi posebne vijesti za Vašu dušu. U nastavku teksta pročitajte šta će Vam se dešavati…


  • VESELI JEDNOROG 1

Ukoliko ste izabrali ovog jednoroga, uskoro Vas očekuju posebne vijesti za zdravlje. Neko koga volite se nedavno razbolio i jako ste zabrinuti za njega. To je osoba koja Vam mnogo znači i ne bi ste željeli da mu se nešto loše desi. Bojite se za njegovo dobro šta će se desiti. Ali ne brinite, ta osoba će se izvući. Ubrzo će ozdraviti a vas dvoje ćete ponovo moći da se družite i normalno funkcionišete. Prošlo je najgore stanje i dolaze jako lijepa vremena.


Imaćete Vi još mnogo zajedničkih uspomena sa tom osobom. Nema potrebe za pretjeranu brigu, jer sve loše jednom mora proći, pa tako i bolest. Sve je to sastavni dio života i u redu je ako ste zabrinuti, ali sudbina svakako odradi potrebno bez obzira na sve. U Vašem slučaju ovog puta će sve da bude u redu, ali ako se to ponovi sa drugom osobom onda je sve u rukama sudbine. I to je tekst za neki naredni članak koji ćemo objaviti.


  • VESELI JEDNOROG 2

Ovo je veseli jednorog koji zaista donosi neke vesele vijesti. Zaista Vam je hitno potreban odmor u prirodi. Ali ne samo da živite i budete u kući na selu, već morate dozvoliti da Vas priroda ‘dotakne’. Otiđite u šumu i provedite neko vrijeme tamo šetajući i uživajući dok pod nogama gazite mekanu zemlju i osjećate taj poseban miris lišća i šumske zemlje. Upijte te zvukove koji se protežu kroz grane, stabla, lišće i prepustite se tim zvukovima. Neka Vaše tijelo osluškuje.


Napravite mali piknik sa prijateljima ili porodicom. Ali neka to bude zaista daleko od grada ili naseljenog mjesta. Mora biti tiho i mirno, kako bi ste uspjeli upiti tu energiju koju Vam priroda želi poslati. Zaista Vam je to potrebno jer će mnogo značiti za idući posao koji ćete imati. Velike su obaveze pred Vama ali priroda će Vam osloboditi misli i dopustiti da nove i svježe ideje uđu unutra. Bićete sretni, zadovoljni a imaćete i koristi od toga.


  • VESELI JEDNOROG 3

Ovaj jednorog predstavlja maštu i ostvarivanje želja. Tako da će idući period biti u znaku toga. Imali ste neke posebne želje i ciljeve, ali ih niste mogli ispuniti. Sada Vam svemir šalje potrebnu snagu i volju da to započnete. Lijepo ste poslali univerzumu potrebnu poruku za ostvarivanje Vaših zamisli, i šta Vam je sve potrebno. To je pravi način na koji se poruka šalje da bi dobili ono što želite. Zato se ne brinite, imate na svojoj strani sudbinu i sreću.


Samo je potrebno da uložite još malo truda kada sve to budete započeli. Nema nikakvih dobitaka bez uloženog truda. Budite spremni da se borite za ono što želite da ispunite. Vaša mašta će da bude kreativnija nego ikada i sve će da bude baš onako kako treba i kako želite. Imaćete pomoć Vašeg ljubavnog partnera i prijatelja, a to će Vam mnogo značiti. Bićete tim iz snova koji može sve što zamisli.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena