VIKEND HOROSKOP – Jedan znak bi trebao POSEBNO da se ČUVA

VIKEND HOROSKOP - Jedan znak bi trebao POSEBNO da se ČUVA

VIKEND HOROSKOP – Jedan znak bi trebao POSEBNO da se ČUVAVIKEND HOROSKOP – Jedan znak bi trebao POSEBNO da se ČUVA

OVAN

Ovaj vikend Vam se nudi kao idealna prilika da shvatite šta zapravo želite u životu. Posvetite se porodici, prijateljima i voljenoj osobi. Predugo ste zapuštali sve ljude do kojih Vam je stalo.


BIK

Trebalo bi da čuvate tokom ovog vikenda. Naime, najveću opasnost za Vas predstavlja emotivni odnos. Ne pružate voljenoj osobi dovoljno pažnje, ljubavi i razumijevanja. Zbog toga, može doći do neočekivanih rasprava koje sigurno ne želite.

Zbog toga, potrudite se da pružite sve voljenoj osobi. Nemate pojma koliko će joj to značiti.


BLIZANCI

Poslovne obaveze se gomilaju i imaćete osjećaj da ne možete sve stići za jedan dan. Pokušajte se rasteretiti prenošenjem djela obaveza na saradnike.

U ovom trenutku Vam je najvažnije da ugrabite bar malo vremena za ljude koje volite. Čak iako to znači da ćete zapostaviti sve obaveze. Jer, za Vas je porodica sve na ovom svijetu.


RAK

Imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju. Pokušajte da razumijete mogućnosti voljene osobe. Budite sigurni da bi neko ko Vas voli toliko, uradio sve što može.

Pokušajte razgovorom shvatiti šta je ono što vam je oboma neophodno.


LAV

Imaćete susret sa bivšom ljubavlju preko interneta. U jednom trenutku ćete shvatiti da Vaše emocije prema toj osobi još uvijek postoje.

Morate razmisliti o tome da li želite ponovo u svom životu staru – novu ljubav.


DJEVICA

Zanemarite poslovne obaveze ovog vikenda. Posvetite se ljudima koje volite i sebi na kraju krajeva.

Potreban Vam je kvalitetan odmor od svih problema koji Vas prate. Taj odmor i mir ćete jedino dobiti kraj porodice ili emotivnog partnera.


VAGA

Iznenađenja su tokom ovog vikenda moguća u svakom smislu. Ukoliko nešto ne probate, nikada nećete znati da li je vrijedilo. Previše ste negativni, potrebno je da se potrudite kako biste se oraspoložili.

Ovaj vikend bi mogao biti među najboljima ukoliko uradite ispravnu stvar.


ŠKORPIJA

Vrijeme je da okrenete novo poglavlje u svom životu. Vrijeme da prestanete biti toliko predobri prema svima. Posvetite se sami sebi za promjenu, to je najvažnije. Tuđe želje će uvijek biti tu, ali morate shvatiti da je vrijeme za promjenu.

Ne postoje više tuđe želje i potrebe prvo, već Vaše, pa tek onda druge.


STRIJELAC

Umijete da osvojite nečije simpatije i to će Vam posebno značiti u poslovnom segmentu. Mogli biste ostvariti značajne poslovne saradnje, samo ukoliko se dovoljno potrudite da šarmirate.


JARAC

Upoznaćete nekog zanimljivog preko interneta. Započećete interesantnu komunikaciju i vremenom će to prerasti u nešto mnogo više. Shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog i da je vrijeme da se upoznate uživo.

Biće to zanimljiv početak nečeg divnog.


VODOLIJA

Neko Vam šalje direktnu poruku da mu se sviđate. Na Vama je samo kako ćete odreagovati na to.

Pitanje je da li ćete prihvatiti tuđa osjećanja i uzvratiti duplo, ili ignorisati tu osobu. Mada, nikada nećete znati da li vrijedilo nešto pokušati, sve dok ne pokušate.


RIBE

Nikako ne možete da se uskladite sa porodicom. Ovih dana kao da Vam je neophodno da budete sami kako bi sabrali sve misli koje Vas prate.

Pokušajte da razgovarate sa porodicom. Možda ćete svoju mirnu luku naći upravo u tim ljudima.

Upravo ste čitali: VIKEND HOROSKOP – Jedan znak bi trebao POSEBNO da se ČUVA

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena