VIKEND HOROSKOP – Nekima će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada

NASLOVNA SLIKA - VIKEND HOROSKOP

VIKEND HOROSKOP – Nekima će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada…

POVEZANI ČLANAK: SREĆNA ZVIJEZDA prati ova ČETIRI ZNAKA zodijaka do kraja JULA

OVAN

POSAO

Pridržavajte se onoga što Vam nadređeni daju do znanja. Ma koliko voljeli biti glavni i vođe u svakom trenutku, nekada to nije moguće. VIKEND HOROSKOP – Nekima a pogotovo OVNU će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada.


LJUBAV

Voljena osoba će Vam pružati neizmjernu ljubav u svakom trenutku. Između Vas neće postojati apsolutno nikakve prepreke do sreće. Jako je važno da shvatite koje trenutke treba da cijenite.


BIK

POSAO

Potrudite se da odnos sa ostalim kolegama bude zaista odličan. Neka ne postoji ništa što bi stalo na put odličnom poslovnom segmentu.

POVEZANI ČLANAK: INDIJSKI HOROSKOP ovim znakovima predviđa SLOMLJENO SRCE u narednom periodu!


LJUBAV

Na jednom druženju sa prijateljima i ostalima, upoznaćete nekog novog. Bićete zaista prijatno iznenađeni s tim kada u Vaš život uđe neko tako poseban.


BLIZANCI

POSAO

Jako je važno da dobro razmislite i shvatite koji su to najbolji potezi za uspjeh posla. Kada to shvatite, apsolutno ništa Vam neće stati na put uspjeha.


LJUBAV

Djelovaćete samouvjereno i šarmantno. To će u Vašoj ljubavnoj vezi probuditi nove strasti i emocije koje će ojačati ljubavnu vezu.


RAK

POSAO

Pokušajte uskladiti svoja interesovanja sa kolegama. Na taj način bi dolazili do odličnih rješenja za svaki manji ili veći problem. A samim tim bi dolazili i do uspjeha.


LJUBAV

Unesite više pozitivne energije i strasti u ljubavnu vezu sa partnerom. Zbog osjećaja monotonije, u Vama vlada nervoza i negativno razmišljanje koje treba da izbacite.


LAV

POSAO

Moguće da nadređeni budu imali određene zamjerke na Vaš rad na poslu. Zauzmite stav i pružite dobre argumente kako bi shvatili šta je zapravo ispravno. VIKEND HOROSKOP – Nekima a pogotovo LAVU će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada

POVEZANI ČLANAK: MERKUR do 4. avgusta ovim znakovima će UZDRMATI LJUBAVNE VEZE iz temelja


LJUBAV

Moguć je ljubavni susret za pamćenje. Upoznaćete nekog ko će Vam u prvim trenucima preokrenuti svijet naopačke i s kim ćete uživati.


DJEVICA

POSAO

Ma koliko bila loša situacija, pokušajte pronaći svijetlu stranu. U svemu lošem mora postojati nešto dobro što bi pomoglo da to prestane biti loše uopšte.


LJUBAV

Opterećeni ste pogrešnim postupcima voljene osobe. Jako je važno da jednostavno uživate u svakom trenutku kraj nje, bez osvrta na mane. Jedino tako ljubav i može da uspije.


VAGA

POSAO

Ne dokazujte se apsolutno ni pred kim. Svjesni ste svojih kvaliteta i toga šta ste u stanju ostvariti u poslovnom segmentu.


LJUBAV

Šarmirajte voljenu osobu iznova. Vaša ljubav treba da je jača svakoga dana. Nema potrebe da bilo šta stane na put Vašoj sreći.


ŠKORPIJA

POSAO

Umjesto što konstantno djelujete u skladu sa svojim željama, zapitajte se da li je to ispravno. Bez konsultacija sa drugima, mogli bi naići na ogroman problem.


LJUBAV

Ako ste slobodni, neka Vam ovaj vikend bude sjajna prilika za osvajanje nekog ko Vas privlači. Vaša ljubav će biti magična od prvog trenutka. VIKEND HOROSKOP – Nekima a pogotovo ŠKORPIJI će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada


STRIJELAC

POSAO

Potrebno je da dobro procjenite trenutak u kojem treba da djelujete u poslu. Mala greška bi Vas mogla dovesti do ogromnog neuspjeha.


LJUBAV

Uživajte u slobodi i prilici da sa voljenom osobom otputujete negdje za vikend. Bolja prilika od ove Vam se definitivno neće pružiti.

POVEZANI ČLANAK: ŠKOPIJA: Čak i poslije svih IZDAJA i NESREĆA, ona je ostala ČOVJEK U SRCU ! I UVIJEK će to biti!


JARAC

POSAO

Uslovi od strane nadređenih su tu da bi poslovni segment bio uspješan. Ne trudite se da namećete svoja mišljenja i pravila. VIKEND HOROSKOP – Nekima a pogotovo JARCU će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada


LJUBAV

Partner će se zaista truditi da budete ispunjeni i srećni. Naučite to cijeniti i potrudite se da pružite jednako toliko. Uzajamna ljubav će Vam oboma značiti.


VODOLIJA

POSAO

Nedostaje povjerenja među saradnicima. Kroz komunikaciju i zajednički rad, uspjećete to nadoknaditi i ostvarivati uspjehe.


LJUBAV

Ukoliko upoznate nekog novog, ne potiskujte svoja osjećanja. Ukoliko ta osoba bilo šta probudi u Vama, ne štedite na osjećanjima da ispunite.


RIBE

POSAO

Sačuvajte dobar odnos sa saradnicima i oslonite se na svoj praktičan duh. Na taj način ćete ovog vikenda moći ostvariti ono što ste mislili da nećete nikada. VIKEND HOROSKOP – Nekima a pogotovo RIBAMA će ovo biti NAJBOLJI VIKEND ikada


LJUBAV

VIKEND HOROSKOP – Nekima donosi teške trenutke, a Vama zbližavanje u ljubavi. Posjetite neko romantično mjesto sa voljenom osobom i uživajte ovog vikenda.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori