VJERUJTE U BOGA i ČUDA će se desiti! NIKADA Vas više NEĆE BITI STRAH!

VJERUJTE U BOGA i ČUDA će se desiti! NIKADA Vas više NEĆE BITI STRAH!

VJERUJTE U BOGA i ČUDA će se desiti! NIKADA Vas više NEĆE BITI STRAH! Bog je jedini koji svakoga od nas prati koliko god nam bilo teško u životu. Kada svi drugi ljudi odu, jedino nam preostaje iskrena molitva i nada u Božiju moć. Zato, onoliko koliko iskreno vjerujete u Boga, sve želje i čuda će se ostvariti.

VJERUJTE U BOGA

Njegov put nije najlakši, ali na kraju tog puta nas očekuje samo najbolje. Bog je taj koji za svakog od nas sprema samo najbolje u životu i nikada nas neće izdati kada je najteže. Kada izgubimo neku osobu, Bog nam je s razlogom oduzeo. Samim tim postupkom nam daje do znanja da nam sprema nešto mnogo bolje i životu. Ma koliko mi mislili da je to oduzeto, zapravo i najbolje, ipak postoje planovi Božiji za koje mi znamo samo djelimično. Vjerujte u Boga i onda kada sve izgleda sve crno i svaka nada uzaludna. Mnogi teški životni trenuci nas navode na to da pomislimo kako jedino kraj sebe imamo Boga. Upravo tada nam On daje svu snagu ovoga svijeta da prevaziđemo neku bol i patnju kroz koju prolazimo. Bez te snage i same naše borbe, nikada ne bismo uspjeli ništa u životu.

VJERUJTE U BOGA

Kada volimo i poštujemo Boga, shvatimo neke stvari vezane za Univerzum. On nam daje upravo onoliko koliko nam je potrebno u nekom trenutku i koliko ćemo znati cijeniti. Zato, Bog uvijek zna koja molitva i želja je iskrena i zaista zaslužena, a koja pohlepna. Bićemo zaista srećni kada se prestanemo toliko vezati za ovaj materijalni svijet i neke stvari koje ne možemo promjeniti. Zbog toga, iskrena vjera i molitva Bogu, uvijek će nas izvesti na pravi put koji nam je suđen. I sam Bog će uvijek biti tu za nas. Nevjera i nepoštovanje će samo da nas odvede u svijet u kojem ne postoji iskrena ljubav Boga. Ljubavna Adresa


Povezani članci

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena