VODOLIJA – LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL

  • Ako ste zauzeti

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće 12.juna sekstil sa neptunom, što će u vama probuditi potrebu za romantičnim trenucima uz voljenu osobu. To će vašeg partnera prijatno iznenaditi jer nije navikao da pokazujete taj skriveni deo vaše prirode.

Prijaće vam više intimnih trenutaka udvoje, posebno u večernjim i popodnevnim satima. U drugoj polovini juna ćete se posvetiti ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Predložićete partneru zajedničke izlaske na mesta za koje znate da vaš partner voli da posećuje. Moguće je i vikend putovanje na turističku destinaciju. Sunce će 24. juna ući u znak Strelca i vaše polje prijatelja, pa ćete se više družiti i posećivati zajedničke prijatelje.

Ovo će vam biti dodatan podsticaj da se još više angažujete u svom životu, kako na privatnom tako i na poslovnom planu jer ćete biti dovoljno inspirisani da postignete neverovatne ciljeve za koje do tad niste ni znali da možete da ostvarite. Na vama je samo to da ni pod koju cenu ne odustajete od onog što želite jer, jedino uz trud i borbu možete ostvariti sve ono o čemu sanjate.

 

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena