VODOLIJA – Ona je skup NEZAVISNE RATNICE i DUŠE željne LJUBAVI

Jedna od najboljih osobina Vodolije je da je uvek spremna da vidi najbolje u vama. Neće vas ocenjivati na račun glasina, zaista veruje da imate odgovarajuće odgovore u sebi – čak i ako to znači da mora duboko kopati kako bi ih pronašla.

Vodolija takođe veruje u drugu šansu, sve dok joj pokazujete da je zaslužujete. Ipak, može namirisati laž na kilometar, tako da nikada nemojte iskoristiti njenu dobrotu. Ako to učinite, potrudiće se da zažalite.

Možete se svašta pitati nakon susreta s Vodolijom, ali nećete dobiti puno odgovora. Njena rezervisanost otežava otkrivanje da li želi da se družite ili želi da je pustite ne miru jer istovremeno izgleda srećno i ravnodušno.

Vodolija je mnogo toga, ali jedno definitivno nije. Nikada nije otirač na kojem svako može da obriše noge. Bilo da se bori za cilj u koji veruje ili se brani argumentom, Vodolija je snažna i ne boji se da se zauzme za sebe.

Naravno, ponekad postaje nervozna tokom sukoba, baš kao i mnogi od nas, ali sva njena nervoza nestaje kada neka tema postane strastvena. Dajte joj razlog da se bori, a ona će vam pokazati da je niko nikada ne može poraziti.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena