VRIJEME JE ZA TEŠKU ISTINU – Izaberite jedan SIMBOL ISTINE i saznajte precizno sve o ZDRAVLJU I LJUBAVI do kraja godine!

VRIJEME JE ZA TEŠKU ISTINU - Izaberite jedan SIMBOL ISTINE i saznajte precizno sve o ZDRAVLJU I LJUBAVI do kraja godine!

VRIJEME JE ZA TEŠKU ISTINU – Izaberite jedan SIMBOL ISTINE i saznajte precizno sve o ZDRAVLJU I LJUBAVI do kraja godine! U ovom članku ćemo Vam otkriti najbrutalniju istinu koju svi drugi kriju od Vas. Nema više skrivanja i uljepšavanja onoga što dolazi. VRIJEME JE ZA TEŠKU ISTINU, da li ste spremni da je saznate. Pročitajte u nastavku teksta….

>> LEPTIR Vam donosi SJAJNE VIJESTI u vezi ZDRAVLJA i SREĆE. Izaberite LEPTIRA i saznajte šta Vas čeka! <<


SIMBOL ISTINE 1

Vi ste jedna divna i nesebična duša koja nikome ne želi zlo. Ali Vaš problem je što ste previše razmaženi, zato je VRIJEME JE ZA TEŠKU istinu. Želite da sve u životu bude samo onako kako ste Vi zamislili. I da drugi uvijek pomognu oko rješavanja najvećih problema. Nemate hrabrosti da se suočite sa svime što Vam stane na put. Već umjesto toga, otrčite kod neke bliske osobe i plačete o tome dok Vas oči ne zabole.


Što se tiče zdravlja, Vi ćete biti u redu, ali VRIJEME JE ZA TEŠKU istinu. Neko od Vaših prijatelja će se teško razboljeti u narednom periodu. Bićete veoma zabrinuti za njega, ali nažalost nećete ništa moći da uradite povodom toga. Zato ćete zapostaviti partnera koji će se mnogo naljutiti zbog toga. A oni slobodni će i dalje ostati sami pateći za nekom izmišljenom osobom koja možda uopšte i ne postoji.

>> BURMA LJUBAVI će Vam doći od VOLJENOG do kraja godine <<


SIMBOL ISTINE 2

Vi ste osoba koja nikome ne dozvoljava da bude u pravu, osim Vas samih. VRIJEME JE ZA TEŠKU istinu. Vrijeđa Vas kada je neko u društvu inteligentniji od Vas i to Vam jako smeta. Volite da konstantno samo Vi budete u pravu i da svi pitaju za Vaše mišljenje. Najviše mrzite kada neko ne posluša Vaš savjet već uradi po svome. Smatrate da se najpametniji i da sve znate najbolje. Zato ne dozvoljavate drugima ni da kažu mišljenje svoje.


VRIJEME JE ZA TEŠKU istinu. Neko Vama veoma blizak će se uskoro razboljeti. To će cijelu porodicu i rodbinu da digne na noge od brige. Ali nekako će Vas to najviše da pogodi jer ste jako bliski sa tom osobom. U ljubavi će Vam srce biti slomljeno. Nebitno da li je to muž, momak  ili ste slobodni…zapisano Vam je slomljeno srce. Bićete mnogo povrijeđeni i bez imalo samopouzdanja. To će Vas naučiti kako da se borite sa tim.


SIMBOL ISTINE 3

Niste baš bili dobri u ovom zadnjem periodu. Iako ste se istina trudili da budete, neki crv Vam nije ipak dao mira. VRIJEME JE ZA TEŠKU istinu. Nekome ste učini nešto loše, iako možda ne namjerno i ne iz loše namjere. Ali šteta je načinjena i karma mora da Vam vrati za to što ste uradili. Tako da budite spremni da i Vaše srce bude slomljeno kao što ste i Vi toj osobi. Nadamo se da ćete se pokajati i shvatiti šta ste uradili.

>> ZEKO nosi PORUKU kada ćete pronaći SRODNU DUŠU – Odaberite jednog i SAZNAJTE! <<


Zdravlje će Vam biti mnogo narušeno, možda i kao kazna Vaša. Ali najbitnije je da ne širite zarazu an druge već da ostanete kod kuće. Pazite se kontakata sa drugima i čuvajte zdravlje drugih ljudi. U ljubavi nećete moći da vidite voljenu osobu dugo vremena dok ne ozdravite. Bićete jako usamljeni, sa mnoogo dosade i nećete zanti šta ćete od sebe. Morate to da izdržite kako bi ipak došli bolji dani.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena