Zašto BOG DOBRIM LJUDIMA šalje NESREĆE? Tužni monah je dobio OVAJ ODGOVOR od ANĐELA!

Zašto BOG DOBRIM LJUDIMA šalje NESREĆE? Tužni monah je dobio OVAJ ODGOVOR od ANĐELA!

Zašto BOG DOBRIM LJUDIMA šalje NESREĆE? Tužni monah je dobio OVAJ ODGOVOR od ANĐELA! U nemoći monaha koji nije mogao razumjeti zašto se dešavaju loše stvari, javio mu se anđeo. On mu je objasnio zbog čega se u svijetu dešavaju loše stvari, posebno dobrim i poštenim ljudima. Anđeo mu objasni da nekada ne treba da sumnja u Božije odluke. Svako dešavanje, postupak, sudbina neke osobe, sve je to dio dobro osmišljenih namjera Božijih.

Zašto BOG DOBRIM LJUDIMA šalje NESREĆE?

Kako bi bolje razumio, anđeo ga je poslao na jedan put. Na tom putu je sreo drugog monaha sa kojim se zajedno uputio na isto mjesto. Na tom putu su se zavjetovali na ćutanje dok ne stignu na mjesto koje im je anđeo odredio. Poslije određenog vremena, stigli su do jedne bogate kuće u koju su odlučili da zatraže konak. U toj kući su bili roditelji malog djeteta koje je drugi monah zaklao, nakon čega su nastavili dalje Zbog zavjetovanja na ćutanje, nisu progovorili ni riječ. Iako je ovaj prvi imao mnogo pitanja vezano za to što se desilo, ipak nisu ništa rekli, te su nastavili put.

Zašto BOG tako radi?

Nakon dugo vremena, monasi su napokon stigli na odredište. Na tom putu su imali još situacija u kojima su jedan drugog ostavili sa mnogo pitanja. Međutim, sve dok nisu stigli do kraja, odlučili su da se drže zavjeta. Kada su stigli, zavjet ćutanja je istog trenutka prestao nakon čega su oni započeli surovu svađu međusobno.Monah je počeo da traži odgovore na sva pitanja od drugog monaha. Ispitivao ga je kako je mogao da ubije malo dijete, ukrade jedino vrijedno sirotinji i gađa svetinju. Drugi monah je počeo da objašnjava svaki svoj postupak na tom putu. Rekao mu je kako bi malo dijete ubilo svoje roditelje kada bi odraslo. Osim toga, vrijedna stvar koju je porodica imala, bila je ukradena. On je tim postupkom samo skinuo grijeh sa njih. I ne, nije gađao svetinju. Samo je gađao đavole koji su harali nad njom. Zašto Bog dobrim ljudima šalje loše stvari, monah je napokon shvatio. Ljudima jednostavno nije pružena moć da znaju Božije odluke niti da ih analiziraju. Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena