ŽELJE nam se ISPUNJAVAJU kada se NAJMANJE NADAMO – A evo zašto je TO TAKO!

ŽELJE nam se ISPUNJAVAJU kada se NAJMANJE NADAMO - A evo zašto je TO TAKO!
ŽELJE nam se ISPUNJAVAJU kada se NAJMANJE NADAMO – A evo zašto je TO TAKO!
Kroz život, najbolje stvari se dešavaju onog trenutka kada to najmanje očekujemo. Za neke želje i ciljeve je potrebno vrijeme i strpljenje.
U trenucima kada ste čvrsto vezani za neki cilj i rezultate, možete očekivati da će se sve desiti u određeno vrijeme. Međutim, kada ne planirate sve do najmanjeg detalja, prepuštate se svemiru da sve uradi na svoj način.
U tom trenutku, najbolje neplanirane želje, ostvaruju se i postaju savršena stvarnost. Zato, nikada svoje želje ne trebamo planirati.
Uradite samo onako kako Vam srce kaže. Mozak nas u većini situacija navodi na to da treba da isplaniramo sve do najmanjeg detalja. Srce se ipak vodi time šta osjeća, a osjećanja su često više u pravu nego razmišljanje.

Želje nam se zaista ostvaruju kada apsolutno ne znamo za to. Potrebno je samo da dovoljno vjerujemo da svemir ima planove za sve nas za koje ne treba da se brinemo.

Ukoliko previše očekujete da se nešto desi, dobijete osjećaj da stvari ne funkcionišu. Naime, jako je važno da nemate nikakvu predstavu ni očekivanje o tome kada će se nešto desiti. Na taj način ćete moći biti iskreno srećni u trenutku kada dobijete ono što ste poželjeli.
Nekada je moguće da čak izgubimo nadu očekujući da se nešto desi. Međutim, tada nas samo svemir upozorava da treba da pustimo stvari da se dese kako trebaju.
Jedan od najboljih načina življenja je život djeteta. Ustanite svaki dan i ne razmišljajte o skoro nikakvim brigama koje imate. Kada ispraznite glavu nepotrebnim informacijama, duša i srce su mirniji, a svemir je spreman da Vam ostvari sve želje.
Zato, živite svaki trenutak maksimalno. Iskoristite svaku priliku da uživate kao da je posljednja. I ono što je najvažnije, ne opterećujte se stvarima na koje nemate skoro nikakav uticaj. Jednostavno uživajte u životu, a sudbinu i svemir pustite da urade svoj dio posla.
Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena