ŽENA BIK je NEUKROTIVA – Ona živi po SVOJIM PRAVILIMA i SVOJIM PRINCIPIMA!

ŽENA BIK je NEUKROTIVA - Ona živi po SVOJIM PRAVILIMA i SVOJIM PRINCIPIMA!

ŽENA BIK je NEUKROTIVA – Ona živi po SVOJIM PRAVILIMA i SVOJIM PRINCIPIMA! Neki znakovi su manje posvećeni onome što žele u životu. Dok su neki drugi neukrotivi borci za sve ono što žele da ostvare u svom životu. Samim tim, žena Bik spada u grupu onih koji bi dali sve i uradili kako bi živjeli onako kako žele i kako im odgovara.

Dolazi BIVŠA LJUBAV u narednih 20 dana ovim znakovima


SAVRŠENA LJUBAVNICA

Ovo je žena kojoj je najvažnije u svakom trenutku da je njen partner srećan i ispunjen. Nije je briga za bilo kakve prepreke kako bi bila srećna kraj osobe koju voli. Spremna je na apsolutno sve samo kako bi neizmjerno uživala sa partnerom u svakom trenu. Zbog toga je ljubavnica koju bi svako poželio da ima u svom životu.Na početku kada je upoznate djeluje kao hladna i distancirana osoba. Međutim, kako vrijeme prolazi, njeni zidovi oko nje padaju i možete uvidjeti suštinu njene ličnosti. Ona je zaista nevjerovatna i divna kada nekog zavoli i kada je nekome spremna pružiti svoje srce na dlanu.

VIKEND HOROSKOP – Stiže Vam SUSRET SA SRODNOM DUŠOM


Ne sumnjajte nikada u njene sposobnosti da voljenoj osobi pruži sve na ovom svijetu. Žena Bik teži sigurnosti u domu i to će najlakše ostvariti uz partnera koji je jednako takav. Kada zavoli, vjerna mu je do kraja života. Za nju ne postoji nijedan drugi muškarac kojeg bi mogla zavoljeti pored svog.


ISKRENA I PRAVEDNA

Žena Bik u apsolutno svakom trenutku teži istini i pravdi. Ne trpi da bude u okruženju u kojem su ljudi nepravedni i ne dozvoljavaju da sve bude onako kako treba. Stoga, za pravu istinu uvijek je spremna da se bori. Nikada neće dozvoliti da živi u zabludi da je neko iskren, a zapravo samo širi zablude.


Ovaj horoskopski znak je zaista poseban. Međutim, pripadnice ovog horoskopskog znaka jako često nisu ni svjesne toga koliko su zapravo posebne i nevjerovatne. Njih je čast imati u svom životu kao nekog na koga bi se mogli osloniti u svakom trenutku kada je to neophodno.


BORBENA I ISTRAJNA

Žena Bik u poslovnom segmentu je sve, samo ne ona koja će odustati kada nešto mora ostvariti. Za nju ne postoji odustajanje sve dok ne dobije ono čemu teži. Uzaludno je bilo šta pokušavati kako bi je sklonili sa tog puta. Ona će uraditi sve da dobije šta hoće.


Borbena, ambiciozna i istrajna u svemu što zacrta u svom životu. Naime, u većini situacija su žene Bikovi bolje vođe od bilo kog drugog znaka zodijaka. Ipak, Bikovima pomaže to racionalno razmišljanje koje ga dovodi do toga da uklanja svaku prepreku ispred sebe do ciljeva koje želi ostvariti.


ORIGINAL

Ona je apsolutni original i ničija kopija na ovom svijetu. Žena Bik je ona koja nikada ne bi slušala ničija tuđa pravila i naređenja kako da nešto radi u svom životu. Odlična je kao organizator svakog slavlja, događaja, zabave i u tome joj niko ne može da parira bez obzira na sve.


Žena Bik je maštovita i originalna u svakom trenutku. Osim toga, ona je izuzetno duhovita i šarmantna. Sa njom nikada nije dosadno u društvu jer zna kako da stvori savršenu atmosferu za uživanje kraj bilo koga. Ona zaista zaslužuje svu ljubav i poštovanje ovoga svijeta. Velikodušna, ogromnog srca i divne duše, zaslužuje da pronađe nekog kraj koga će biti najvoljenija na svijetu.Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena