Žena BIK: Kad ZAĆUTI, okrene se i ODE…to ne znači da si POBJEDIO! To znači da više NISI VRIJEDAN NJENOG VREMENA!

Iako spolja može djelovati krhko, unutrašnja snaga žene rođene u znaku Bika toliko je velika da može nadjačati skoro svakoga. Ona ne prihvata poraz tako lako te ima snagu i hrabrost da se zauzme za ono u šta vjeruje.

Tipična osobina žene rođene u ovom znaku svakako je odanost. Iako može imati mnogo prijatelja i poznanika, ona će biti lojalna samo odabranima i od njih će očekivati isto. Uvijek je spremna da pruži podršku ili savjet, ali i lako će se razočarati ukoliko to njoj ne bude pruženo kada joj je potrebno.

Prilično je izbirljiva, kada je riječ o odabiru partnera i često joj je potrebno dosta vremana da nađe srodnu dušu. Jednom kada se to desi, ona postaje veoma odana svom izabranom partneru.

Kreativnost i umjetničke sposobnosti žene rođene u znaku Bika apsolutno su vrijedne pomena. Kada svi razmišljaju u istom pravcu prilikom rješavanja problema, ona će naći sasvim drugi pristup. To joj je jednostavno u krvi. Upravo po tome se izdvaja od drugih. Najuspješnija je u poslovima koji zahtijevaju kreativnost i najčešće takve poslove i bira.

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena