ŽENA BIK: NIKADA ne testiraj njenu LJUBAV jer za onog koga VOLI, SPREMNA je i život DATI i ostati VJERNA do groba!

Odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, čulna, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve to opisuje ženu Bika.

Njena najveća snaga leži u osjećajnosti i strpljivosti. Blage je naravi, ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promjeniti.

Ipak, Bik izbjegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da reskira. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i neće dvaput ponoviti istu grešku.

Žena Bik je jedan od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, veoma joj je važno da u potpunosti upozna partnera i da bude sigurna da je izabrala onog pravog prije nego što se obveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je vjerovatno zauvijek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od nje će dobiti mnogo, jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brine za druge, zbog čega će u vezi davati što više sve dok joj je partner odan i vjeran. Za ženu Bika kaže se da je očaravajuća ljubavnica.

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena