ŽENA BIK zaslužuje da bude TRETIRANA kao KRALJICA, jer to i JESTE! Ona je žena koja se JEDNOM RAĐA!

ŽENA BIK zaslužuje da bude TRETIRANA kao KRALJICA, jer to i JESTE! Ona je žena koja se JEDNOM RAĐA!

ŽENA BIK zaslužuje da bude TRETIRANA kao KRALJICA, jer to i JESTE! Ona je žena koja se JEDNOM RAĐA! Za nju se vrijedi boriti do kraja života svakoga dana i dokazivati joj koliko je zapravo posebna i koliko zaslužuje svu ljubav ovoga svijeta.

PRIJATELJICA IZ SNOVA

Ukoliko želite da kraj sebe mate nekog ko će Vas podržavati u apsolutno svemu do kraja života, žena Bik je idealan izbor za to. Ona je tu za Vas i kada svi drugi odu i pomislite kako ste ostali sami na cijelom svijetu. Tada budite sigurni da će Vam žena Bik pomoći u prvom trenutku kada Vam to bude bilo neophodno.


Žena Bik je izuzetno posebna zbog toga, ali jako često ne želi to sebi da prizna. Njenu dobrotu jako često mnogi iskorištavaju i tretiraju je kao manje vrijednu osobu. Zbog toga, jako mudro bira ljude kojima će pružiti barem gram svog vremena, a kamoli cijelu dušu i sve. Ukoliko je imate u svom životu za prijateljicu, Vi ste zaista najsrećniji na svijetu, bez sumnje.


LJUBAVNICA PUNA STRASTI

Ona je u ljubavnoj vezi partnerka koja bi uradila sve da udovolji partneru i da nikada ni ne pomisli na drugu. Prepuna entuzijazma, šarma i maštovitosti, uvijek je spremna na nešto novo kako veza sa partnerom nikada ne bi bila dosadna toliko da požele odustati jedno od drugog. Nju zaista vrijedi čuvati do kraja života kao nešto najvrijednije na ovom svijetu.


Ona je ta koja bi partneru pružila cjelokupnu sebe ukoliko će ga to usrećiti onoliko koliko je potrebno. Sa njom partner uvijek zna na čemu je. Ne voli laži i lažna obećanja.


Trudi se da sve bude onako kako treba i dokle god vrijedi ljubav u kojoj je, nikada neće odustati. Uvijek ide na sve ili ništa na ljubavi i želi da kraj sebe ima partneru koji je spreman da je cijeni onako kako zaslužuje.


SA SRCEM PUNIM DOBROTE

ŽENA BIK zaslužuje sve najljepše na svijetu i ona bi uradila sve za ljude kojima je to neophodno. Prva će pomoći u trenutku kada treba i neće birati ni vrijeme, a ni mjesto.


Cijeni ljudsku dobrotu i sama se trudi da uvijek bude neizmjerno dobra prema svima te da im apsolutno ništa ne fali kraj nje. Bilo da joj je neko kome treba pomoć prijatelj, ili neko koga prvi put vidi, isto će postupiti i dati sve od sebe da pomogne.


Nikada ne treba sumnjati u dobrotu te žene i velikodušnost koju je spremna pružiti. Zaista zaslužuje da u životu ima ljude koji će uraditi jednako za nju i kraj kojih će osmijeh na njenom licu biti vječan. Naravno, žena Bik na manje od toga nikada ne treba ni da pristaje.


S obzirom na svu dobrotu, velikodušnost, ljubav i vrline koje posjeduje uopšte, treba da uživa beskrajno u životu i da joj ništa ne fali.


AMBICIOZNA

Žena Bik prelazi preko apsolutno svih prepreka do svojih ciljeva, u to ne sumnjajte ni u jednom trenutku. Uvijek spremna na sve izazove i kada nešto želi, ide preko svega, da to i dobije. Ne treba nikada sumnjati u njene sposobnosti kada nešto zacrta, da to ne može ostvariti, jer zaista može.


Ova žena je u stanju da kroz sve prolazi sama i da ne traži pomoć apsolutno ni od koga. Zbog toga je sigurna u to šta hože u svom životu i šta može ukoliko to poželi.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena