ŽENA BLIZANAC: Sa njom je svaki dan NOVI ŽIVOT pun RADOSTI i LJUBAVI.

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahtjeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru s njenim tijelom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sa partnerom. Promjena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj. Spremna je da upotrijebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno. Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko s njom stupi u razgovor.

Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. U ljubavi čini kompromise dok je to za nju udobno. Individualista je koji slijedi svoj životni put, mada djeluje kao da su joj drugi potrebni, suprug, roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret.

Žena Blizanac je u stvari mješavina nekoliko ženskih karaktera. Svaki od njenih ljubavnika vidjeće je u drugom svijetlu. To nije njen trik, to je prirodna ličnost osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku. Ona je kao šareni leptirić, uvijek u pokretu i uvek interesantna i popularna. Oni koji je pokušaju vezati za sebe, ostaju slomljenog srca i svrstavaju je u loša iskustva, ali jedno je sigurno – ona svim pripadnicima suprotnog pola djeluje privlačno.

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena