Žena JARAC: Ona je kao STAKLO, kad je LOME ona ih SIJEČE!

Alfa “ženka”,ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, preduzetna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe –  sve je to ova izvanredna pripadnica horoskopa – jedna jedina, žena Jarac.

Kada je tek sretnete, deluje kao potpuno hladna i nezainteresovana osoba, ali ispod te maske se krije osoba sa izvanrednim smislom za humor i saosećajnošću za sve ljude ovoga sveta.

Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena,sramežljiva i pesimistična.

Status i imidž su važni ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odevena. Stilom oblačenja ističe svoju individualnost, a njene odevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linijaStrogo poslovno odelo ili kostim stoje joj kao saliveni.

Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli usredsređene su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti.

Ženi rođenoj u znaku Jarca cilj su zvijezde! Ona je veoma ambiciozna i neće pristati na bilo šta drugo, osim ako nije savršeno. Veoma dobro zna šta želi i šta zaslužuje.

 

 

 

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena