ŽENA LAV: Ima ZLATNO SRCE ali i PONOS koji NIKADA NE PRELAZI za nekoga ko je NE POŠTUJE!

ŽENA LAV: Ima ZLATNO SRCE ali i PONOS koji NIKADA NE PRELAZI za nekoga ko je NE POŠTUJE!
ŽENA LAV: Ima ZLATNO SRCE ali i PONOS koji NIKADA NE PRELAZI za nekoga ko je NE POŠTUJE!
Moderna, izdržljiva, ponosna i jednostavno savršena – sve je to žena Lav i još mnogo toga. Ona ne dozvoljava nikome i ničemu da joj stoji na putu ka ciljevima.
U prijateljstvu i ljubavi je jednostavno divna i ima zlatno srce. Za ljude koje voli i do kojih joj je stalo, uradiće sve kako bi ti ljudi bili srećni. Zbog toga ju je prava sreća imati u svom životu da bude vječni oslonac i snaga.
Puna života i rođeni vođa – tako ćete najlakše prepoznati osobu rođenu u ovom znaku. Sa njom nikada nije dosadno jer je puna novih, zanimljivih ideja. Zbog toga, u životu joj je potreban neko ko je jednako spreman na sve i ima ogromnu hrabrost.
Žena Lavica obožava biti u centru pažnje. Kakva god da su dešavanja oko nje, ona mora biti uključena u svako od njih. Ne dozvoljava nikome da joj govori kako će se ponašati, a kamoli živjeti. Ima svoja pravila po kojima strogo živi i nije joj potrebno da joj neko drugi nameće bilo šta.
U ljubavi je strastvena ljubavnica koja obožava dinamiku i zabavu. Nezavisna je individualista. Zato joj je u ljubavi potreban partner koji dijeli jednake osobine.
Uvijek je iskrena i direktna ma koliko istina surova bila. Živi život u realnosti i hrabro korača preko svih prepreka u životu. U životu bira jednako iskrene ljude sa razumijevanjem i spremnošću da budu uvijek tu za nju. Samim tim, žena Lavica je idealna osoba za prijateljstvo i ljubav i spremna je biti lojalna do kraja života.
Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena