ŽENA LAV: Može ona da PREŽIVI MNOGO TOGA, samo retko ko posle MOŽE da PREŽIVI tu ŽENU!

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete Lavicu primetiti u gomili – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost puca sa svih strana.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava da bude u centru pažnju što joj i lako uspeva da bude. Vrele je naravi pa će je najbolje smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha pa voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je pobedama.

Ljubav i veze

Nezavisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera sa kojim deli te osobine. Ne treba nekoga ko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

S*ks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš kao i preuzimanje inicijative u spavaćoj sobi. Za nju u s*ksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a veoma joj je važno da partner uživa koliko i ona. Delovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su leđa i srce zbog čega je najlakše zavesti je tako senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strelčevima i Vagama.

 

nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena