Žena LAVICA: Ona se SMIJE čak i kada joj SRCE PLAČE! To je ŽENA koja NIKADA NE ODUSTAJE

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete Lavicu primetiti u gomili – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost puca sa svih strana.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava da bude u centru pažnju što joj i lako uspeva da bude. Vrele je naravi pa će je najbolje smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha pa voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je pobedama.

Ljubav i veze

Nezavisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera sa kojim deli te osobine. Ne treba nekoga ko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

S*ks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš kao i preuzimanje inicijative u spavaćoj sobi. Za nju u s*ksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a veoma joj je važno da partner uživa koliko i ona. Delovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su leđa i srce zbog čega je najlakše zavesti je tako senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strelčevima i Vagama.

 

nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena