Žena OVAN – Pružiće ti SRCE NA DLANU, ali ako je POVRIJEDIŠ, ne očekuj je PONOVO u svom životu!

Žena OVAN - Pružiće ti SRCE NA DLANU, ali ako je POVRIJEDIŠ, ne očekuj je PONOVO u svom životu!

Žena OVAN – Pružiće ti SRCE NA DLANU, ali ako je POVRIJEDIŠ, ne očekuj je PONOVO u svom životu! Ona je zaista nevjerovatna u svakom smislu i kada je jednom dobiješ, smatraj da je tu do kraja života. Žena Ovan zaista neizmjerno cijeni kada kraj sebe imate prave ljude koji je poštuju i koji se maksimalno trude da je usreće u apsolutno svakom trenutku.


STRASTVENA U LJUBAVI

Žena Ovan je u ljubavi i više nego strastvena ljubavnica. Ona se u svakom trenutku maksimalno trudi da udovolji svom partneru. Ukoliko želite kraj sebe partnerku koja je spremna posvetiti se u potpunosti, onda je žena Ovan upravo pravi izbor.


Žena OVAN – Pružiće ti sve na ovom svijetu, samo je nikada nemoj izdati. Ona je vjerna sve dok je sa tom osobom. Spremna je svoje srce pokloniti na dlanu i da zbog toga ne žali ni u jednom trenutku. Kada voli, voli svim srcem i bez imalo sebičnosti. Žena Ovan je neko koga je zaista potrebno zaslužiti u svom životu.


POSEBNA PRIJATELJICA

Kao prijateljica je neko koga možete samo poželjeti u svom životu. Kada joj je neko zaista drag i bitan u životu, spremna je uraditi apsolutno sve da su ti isti ljudi srećni kraj nje koliko god je moguće. Prava je prijateljica koja ni u jednom trenutku ne odustaje od prijateljstva.


Kada je neko dobije za prijateljicu, treba da se smatra najsrećnijom osobom na svijetu. Ona je ta koja će otići i na kraj svijeta zbog te osobe ukoliko joj dokaže da je toga vrijedan. U suprotnom, kada je neko izda, u stanju je da istog trenutka tu osobu izbaci iz svog života.


ISKRENA I UVIJEK TEŽI PRAVDI

Ne podnosi nepravdu i neiskrene ljude oko sebe. Ne želi nikada da bude okružena onima kojima je jedino važno da šire laži i budu nepravedni. Protiv toga je žena Ovan spremna da se bori u apsolutno svakom trenutku, bez odustajanja dok ne istjera pravdu.


Žena Ovan bi se čak najbolje pronašla u pravnim poslovima jer je spremna ići do kraja sve dok ne dobije ono čemu teži. Nikada ne sumnjajte u njenu tvrdoglavnost ili granicu do koje je u stanju da ide kada nešto zacrta.


ISTRAJNA I HRABRA

U svom poslu je uvijek najbolja. Ona ne želi da joj iko drugi govori kako nešto treba da uradi ili da je kritikuje. Ukoliko u nečemu pogriješi, uradiće sve da to i ispravi, ali teško da će ikada tražiti tuđu pomoć kada nešto želi da postigne, što joj je važno.


Žena Ovan je hrabra i ne plaši se nikakvih prepreka koje joj život postavi. Sigurna je u sebe i u to da može apsolutno sve što zamisli. Teži ka tome da je uvijek prva u svemu i ne podnosi poraz. Njena velika vrlina je upravo ta istrajnost da pređe preko svih prepreka kako bi dobila sve što želi.


OPTIMISTIČNA I POSEBNA

Žena Ovan je uvijek optimistična i nasmijana. Ona ne podnosi monotoniju i dosadne, depresivne ljude oko sebe. S obzirom da je rođeni slobodnjak, žena Ovan uvijek teži ka nekoj akciji i zabavi koju će pronaći u tome. Teži ka tome da kraj sebe uvijek ima ljude koji su spremni na sve ono što i ona.


Za ženu Ovna kažu da je vječiti optimista. Ona u svemu lošem je spremna pronaći nešto dobro i stvoriti oko sebe atmosferu u kojoj svi drugi uživaju. Voli zabavu i sve što čini mladost i zabavu. Nikome ne dozvoljava da je određuje kakva je, već se samo vodi svojim teorijama i zbog toga je tako posebna.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena