Žena poslije 40+ NIKADA sebi NE DOZVOLJAVA ovih 10 GREŠAKA

Žena poslije 40+ NIKADA sebi NE DOZVOLJAVA ovih 10 GREŠAKA

Žena poslije 40+ NIKADA sebi NE DOZVOLJAVA ovih 10 GREŠAKA

1# NE ČEKA PORUKE I POZIVE MUŠKARCA

U tim godinama više jednostavno nije toliko važno gubljenje vremena na poruke. Tada je vrijeme da prva pošalje poruku ili da tu osobu jednostavno izbaci iz života. Vrijeme tada postane suviše dragocjeno da bi bilo rasuto na uzaludno čekanje poruka od nekog.


2# NE ŽELI IĆI NA SASTANAK AKO JOJ NE ODGOVARA MJESTO I VRIJEME

Žena poslije 40-te tačno zna šta želi u životu. Ukoliko je sama, neće dozvoliti sebi da ode na sastanak s nekim ukoliko joj ne odgovara vrijeme i mjesto.

Zbog toga, muškarcu je u tom trenutku najpametnije da joj dozvoli da sama odredi vrijeme i mjesto. Ili ukoliko je dovoljno superioran da izabere tako da joj se svidi. Ipak, ukusi se s godinama mijenjaju.


3# NE OPRAŠTA MU AKO JOJ NE KUPI POKLON ZA ROĐENDAN

Svaka žena treba da voli muškarce koji su spremni potrošiti novac na nju. Zbog toga, zaboravljanje na rođendan i rođendan bez poklona ne dopušta oprost.

Ukoliko nije u stanju da zapamti datum svoje dame, to je sam dokaz da je ne cijeni. Koliko je neko spreman potrošiti novca i vremena na nekog, toliko je spreman potrošiti i sve ostalo.


4# NE MOŽE OPRAVDATI NEČIJI NEUSPJEH POSLIJE 40-te GODINE

To nikako ne znači da treba da traži novac. Naime, dok smo mladi, isprobavamo mnogo stvari i gradimo stvari koje će nam značiti kada mladost prođe.

Međutim, nakon 40-te godine bi trebalo da imamo koliko toliko kvalitetnu karijeru. Ukoliko u tome muškarac nije uspio za toliko vremena, ne postoji nikakvo opravdanje.


5#  NEĆE PREŠUTITI AKO JOJ SE NEŠTO NE SVIĐA

Naravno, to ne znači da će zvocati konstantno i imati neke pritužbe na sve. Naprotiv, ukoliko njen muškarac radi nešto što joj ne odgovara, naravno da neće prešutiti. Dok smo mladi, imamo strah da nećemo pronaći drugu osobu ako jedna ode od nas.

Međutim, žena poslije 40-te cijeni svaki trenutak i bilo šta što joj ne odgovara, ima pravo da kaže.

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena