ŽENA RIBA: Ona je NJEŽNA i BRIŽNA i SRCE bi na dlanu DALA ukoliko vas VOLI onoliko koliko je SPREMNA voljeti nekog!

Na prvi pogled čini se mirna, ali u svojoj nutrini krije veliku strastvenost i osjećajnost.

Nježna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertirana, požrtvovna, suosjećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

Njena misija na ovom svijetu je pomagati drugima. Izuzetno je osjetljiva na potrebe drugih – u današnjem svijetu uzimanja njoj je važnije davati – no ne dopušta da bilo tko iskorištava njenu dobrotu i vječitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u svojoj nutrini krije veliku strastvenost i osjećajnost.

Znatiželjno promatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima te u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za ribu je nezamisliv. Najveća je sanjarka u zodijaku, i od realnosti sposobna je brzo pobjeći u vlastiti svijet sanjarenja u kojem može biti tko god poželi.

Neki smatraju da tako bježi od problema; drugi pak vjeruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osjećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi “pokorna”. Najveća joj se sreća udovoljavati voljenoj osobi.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena